Kırklareli Millet Bahçesi ve Tarihi Gar Binası Projelerinde sona yaklaşılıyor

Kırklareli Millet Bahçesinde sürdürülen çalışmalar hızla ilerlerken tarihi Gar Binasında devam eden restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kırklareli’nin kültürel ve sosyal yaşamına artı bir değer katması beklenen her iki projede gelinen nokta Vali Birol Ekici tarafından incelendi. 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Millet Bahçesi ve tarihi Gar Binası Projelerinde sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Ekici, 29 Aralık 2022 Perşembe günü Kırklareli Millet Bahçesi ve tarihi Gar Binası Projelerinde sona yaklaşan çalışmaları yerinde inceledi. Vali Ekici, şehrimizin kalbinde, ilimizin yeni sembollerinden biri olarak yaşam biçimimizin ve birikimimizin zaman boyutunda mekâna yansımasının en güzel örneğini oluşturacak, halkımızı doğa ile buluşturarak rekreasyon, aktif yaşam ve sosyalleşme gereksinimlerini karşılayacak, gerektiğinde afet toplanma alanı olarak ta kullanılacak Kırklareli Millet Bahçesi Proje alanını ve aynı lokasyonda bulunan Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi tarafından başlanan restorasyon çalışmalarında sona gelinerek halkın hizmetine girmesine sayılı günler kalan tarihi Gar Binasını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Ekici ayrıca bölgede çalışan işçilerle de görüştü. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol