Kırklareli Mert Gölü’nde buluşuyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in himayelerinde 15 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliği düzenlenecek. Etkinlik İğneada’da Mert Gölü çevresinde gerçekleştirilecek. Valilik bu kapsamda Kırklarelilileri Mert Gölü’ne davet etti.


Kırklar Haber
Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in himayelerinde Kırklareli Valiliği koordinesinde 15Eylül DünyaTemizlikGünü etkinlikleri kapsamında Saklı Cennet İğneadada doğa gönüllüleriile gerçekleşecek olan çevre temizliğine tüm doğasever vatandaşlar davet edildi.
ValiOsman Bilgin'in himayelerinde Kırklareli Valiliği Koordinesinde BİRCAM Vakfı'nın düzenlediği "15 Eylül Dünya Temizlik Günü" Etkinliği 15 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat 10.00'da Saklı Cennet İğneada'da bulunan Mert Gölü Tabiat Parkında yapılacak. Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “Bircan Vakfı’nın düzenlediği Valiliğimiz organizesinde çevre temizliği kapsamında çalışmalar yapacağız. Valilik olarak bütün belediyelerimiz ile birlikte ilimizde 0 atık projesini uygulayan ilk il olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İğneada bu yaz da çok kirletilmişti. malesef gelenler burası ne kadar pis diye eleştiriyor ama o kirliliğin neredeyse tamamında kendileri gibi dışarıdan gelenlerin imzası olduğunu görmezden geliyorlar. Tatilciler malesef plajda bile çer çöplerini bırakıp gidiyorlar. Orman içleri berbat durumda. Allah kolaylık versin.