Kırklareli Merkez Atatürk İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi dün sona erdi. İlimizde 50 bin 59 öğrenci dönemin son günü karne sevinci yaşadı. Bu çerçevede Kırklareli Merkez Atatürk İlkokulu’nda tören programı icra edildi.
Program öğrencilerin folklor gösterimi ile başladı.
Ardından konuşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz öğrencileri tebrik ederek önümüzdeki dönem daha da iyi olacaklarını vurguladı ve tüm öğrencilere hayırlı tatiller diledi. Ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Osman Bilgin konuşmasında “Çocuklarımızın tatile çıkacağı bu önemli günde burada olmak çok güzel. Çocuklarımızın yaz tatilini çok güzel şekilde değerlendirmelerini diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Türk milletinin çalışkan olmaya ihtiyacı var.
Bu azim ve kararlılıkla halkımız çok daha müreffeh seviyelere çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden sizlerin yaz tatilini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın yaz tatilinde tatil felsefesine uygun olarak en güzel şekilde anne ve babalarıyla bu günleri geçirmelerini diliyorum. “ ifadelerini kullandı.
Ardından tören programına katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit Akın ve beraberindekiler sınıfları tek tek dolaşarak öğrenciler ile bir araya geldiler ve karneleri dağıttılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol