Kırklareli Master ve Veteranlar’dan Vali Çiftçi ile Milletvekili Minsolmaz’a teşekkür

Makedonya’da düzenlenen turnuvada büyük bir başarı elde eden Kırklareli Master ve Veteranlar Futbol Takımı Kırıklareli’ne gururla dönmüştü. Önemli rakipler ile karşı karşıya gelerek büyük bir başarı elde eden Kırklareli Master ve Veteranlar Kulübü, 3.’lük kupasıyla karşılanmıştı.
Makedonya Rumeli Masterler ve Veteranlar Futbol Turnuvasında elde ettiği bu başarı kapsamında Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım ile sporcular Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile bir araya geldiler.
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’ye Makedonya Rumeli Masterler ve Veteranlar Futbol Turnuvasına vermiş olduğu katkılarından dolayı adına hazırlanan plaketi Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım takdim etti. Vali Çiftçi’nin makamında düzenlenen şilt sunumuna Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel de katılım gösterdi. Vali Çiftçi bu jest karşısında teşekkürlerini sunarak, takımımıza başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım bir diğer plaketi ise turnuvaya katkılarından ötürü AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a sundu.
Minsolmaz da duyduğu mutluluğu ifade ederek, her zaman Kırklareli Master ve Veteranlar Futbol Takımının destekçisi olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol