Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesinden dayanışma yemeği

Geçtiğimiz hafta Cuma günü saat 19:00’da Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesinin düzenlemiş olduğu kaynaşma ve dayanışma yemeği adına yakışır şekilde gerçekleştirildi.
Kırklareli Paşa Cafe’de düzenlenen katılımın yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.
Davetlilere öncelikle sine vizyon da okulun vizyonu olan; 21.yüzyıl’da dünyadaki gelişmelerden haberdar olarak düşünen, araştıran, ulusal değerlere Atatürk ilke ve inklaplarına sahip çıkan, mesleki eğitimde lider bir eğitim kurumu olmanın önemi izletildikten sonra okulun misyonu olan; bütün öğrencilerin, öğrenmenlerini sağlayarak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak ve onlara mesleki eğitimde 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek beceriler kazandırmanın önemi izletildi. Katılımcıların ikramlarına başlamasıyla birlikte start alan gecede bayanların birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde deyim yerindeyse kurtlarını dökmeleriyle devam etti.
Neredeyse tüm masaların boş kalıp kendini piste atan bayanların gece boyunca keyfine diyecek yoktu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde düzenlenen dayanışma yemeğinin bayanlara süprizi olan Popstar Erkan Gümüşsuyu sahne aldı. Popstar Erkanın sahne almasıyla hareketlenen gecede söylenen şarkılar eşliğinde stres atıp eğlenen bayanlar doyasıya eğlencenin tadını çıkardılar. Verilen dayanışma yemeği, gecenin sonunda dayanışmanın anlamını fazlası ile belirten bir etkinliğe büründü.
Gecenin finalinde ise Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesi adına Popstar Erkan Gümüşsuyu’na plaket verilmesiyle son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol