Kırklareli Gençlik Merkezleri’nden Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ve bağlı birimlerine tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kırklareli Gençlik Merkezi üyeleri, Kırklareli il ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar.
Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile Kırklareli Gençlik Merkezi ekibi, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ı makamında ziyaret ederek çiçek taktiminde bulundu, Polis Haftasını kutladı.

Kırklareli Gençlik Merkezi üyeleri, Kırklareli il ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret ederek Polis Haftasını kutladı.
Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile Kırklareli Gençlik Merkezi ekibi, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ı makamında ziyaret ettiler.
Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ı makamında ziyaret ederek Polis haftasını kutladı.
Polis Haftasını kutlamak maksadı ile Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’a çiçek verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.
Babaeskili Gençler Karakolu Ziyaret etti
Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Babaeski İlçe Gençlik Merkezi ise Babaeski İlçe Karakolunu ziyaret ederek kısa bir açıklamada bulundu. “Babaeski Gençlik Merkezi olarak Polis Haftası münasebetiyle Babaeski İlçe Karakoluna ziyarette bulunduk.
Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 173.Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyoruz” dediler.
Lüleburgaz Gençlik Merkezi Çocuk Şubeyi ziyaret ettiler
Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyaretlerde Lüleburgaz İlçe Gençlik Merkezi ise Lüleburgaz Çocuk Şube Emniyet birimini ziyaret etti. Ziyarete katılan Lüleburgaz Gençlik Merkezi ekibi kısa bir açıklamada bulundular.
“Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası sebebiyle, Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi olarak Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü sonra da Çocuk Şube’yi ziyarette bulunduk. Liderlerimizin kendi elleriyle yaptığı kek ve poğaçalarımızı polislerimize ve devriye gezen ekiplerimize ikram ettik.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol