Kırklareli Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde Metin Işıklar Dönemi

Kırklareli Gençlerbirliği Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Kongresi 28 Nisan 2018 Pazar günü saat 16.00’da Akalar Mahallesi,
Namazgah Caddesindeki kulüp binasında gerçekleştirildi.

Kırklareli’nin yüz yılı aşkın mazisi olan Gençlerbirliği Spor Kulübü 40 üyesinden çoğunluk imza sayısını toplayarak olağan genel kurula gitti. Divan Başkanlığına Güray Erdem, Divan Katipliğine İsmail Erdivanlı ve Süleyman Tüzel seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasından sonra Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kongrenin gündemi genel kurul tarafından görüşülerek kabul edildi.
Geçmiş döneme ait çalışma ve harcama raporları genel kurul üyelerine okundu. Raporlar oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda Kırklareli Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kuruluna beş asil, beş yedek üye ile denetim kuruluna üç asil ve üç yedek üyenin seçiminin yapıldı. Asil Üyeler; Metin Işıklar(Başkan), Hamit Büyükdere, Ali Tok, Özkan Özbalcı, Muammer Dilek oy birliği ile seçildi. Yedek Üyeler; Ayhan Tümer, Veli Efe, Hasan Baykal, Hasan Behçet, Recep Aktoprak oy birliği ile seçildiler. Denetim Kuruluna Müjdat Vardar, Şener Aldemir, Özer Bağış, Denetim Kurulu yedek üyeliğine Ercan Aktoprak, Oktay Ceylan, Zafer Canlı seçildi.
Gündemin sekizinci maddesi gereği yönetim kuruluna, kulüp menfaatleri doğrultusunda, gelir kaynaklarının güncel hale getirilmesi, kulüp menkul ve gayrimenkul değerlerinin daha aktif kullanılması amaçlı gerekli kurum ve tüzel kişilere yetki verme yetkisi (avukat, antrenör, mimar, mühendis, tanıtım ve sponsor kaynakları ilişkileri için aktif ticari kuruluşlar vb.) genel kurulda görüşülerek kabul edildi. Yönetim kuruluna kulüp binalarının işletilmesi için yetki verilmesi genel kurula oylatılarak oy çokluğu ile kabul edildi.
1999-2004 yılları arasında Kırklareli Belediye Başkanlığı yapan Cengiz Bağdan, genel kurula katıldı, yeni başkan ve yönetimini tebrik edenler arasında yer aldı. Merhum Başkan Ahmet Bulur’dan sonra kulübün başkanı seçilen Metin Işıklar, kulübün imkanlarının iyileştirilmesi ve kulüp binasının tadilatına ağırlık vereceklerini genel kurul üyelerine ifade etti. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıyla beraber kulübü yenilenme ve toparlanama sürecine sokmak için önümüzdeki dönemde çalışacaklarını ifade eden Başkan Işıklar, kulüp olarak faaliyetler yapmak istediklerini belirtti.
Başkan Işıklar, gençleri kulübe çekmek için kulübü canlı tutmak zorunda olduklarını belirterek ilerleyen dönemde bunun için projeleri olduğunu belirtti. Seçimden oy birliği ile başkan çıkan Metin Işıklar ve yönetim kurulu, köklü bir geçmişi olan kulübün halk oyunları faaliyeti yapma düşüncesi içinde olduğunu dile getirdi.
Kırklareli Gençlerbirliği Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu sonrasında başkan, yönetim kurulu, üyeler ve misafirler toplu fotoğraf çektirdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol