Kırklareli Ekim ayına yağmurla “merhaba” dedi

Kırklareli yağmura teslim oldu. İlimizde rüzgarla birlikte kendini hissettiren yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sabahın erken saatlerinden başlayarak öğleden sonraya kadar süren sağanak yağmur yollarda ve çatılardaki su oluklarını doldurdu. Yollardan süzülen sular ve oluşan göletler yağmurun şiddetini de gözler önüne serdi.

Ülkemizde günlerdir geldi, gelecek denen fırtına ilimizde kendini yağmur olarak gösterdi. Sosyal medyadan yapılan uyarıları dikkate alarak dışarı çıkan vatandaşlar yağmura hazırlıklıydı. Her yağmurda geleneksel hale gelen manzaralar yeniden yaşandı.
Demirköy’e giden vatandaşlardan sel nedeniyle geri
döndürüldü
Günlerdir yağmur ile ilgili taşkın uyarılarının yapılmasına rağmen, etkili olmaya başlayan yağmur Kırklareli sokaklarında mütamadi bir duruş sergiledi. Izgaraların içmekle bitiremediği yağmur suyu, sokaklarda ve caddelerde birikti. Merkez’de su birikintileri hem araç sürücülerini hem de yayaları olumsuz etkiledi. Yağan yağmur Demirköy’de de oldukça etkili olurken, söz konusu mevkiden geçen sürücüler ekipler tarafından ormandan sel gelmesi nedeniyle geri döndürüldü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol