Kırklareli Birincisi Alper Çiler Ankara’ya gidiyor

Siyaset Akademisi İl Birincileri plaketleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alacak
Kırklareli Birincisi Alper Çiler Ankara’ya gidiyor

2018 yılı Siyaset Akademisi’nde il birincisi olan kursiyerler plaketlerini Cuma günü Ankara’da düzenlenecek olan tören ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacaklar. İlimizde gerçekleşen akademide de birinci olan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler de Ankara’ya doğru yola çıktı. Çiler, hem gerçekleşecek plaket törenine hem de yapılacak il başkanları toplantısına katılım gösterecek.

Kırklar Haber
2019'a milletin emrinde" sloganı ile gerçekleştirilen akademide sonuçlar geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.
Birinciliğin sahibi AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'in olduğu Siyaset Akademisinde ikincilik Alper Kalço'nun, üçüncülük ise İI Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya'nın oldu.
“Birincilik plaketini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak olmanın haklı gurunu yaşıyorum”
Derslerinde birçok ünlü simayı ve siyasetçiyi ağırlayan Siyaset Akademisi'ne ilimizden 111 kişi katıldı. Biriciliğinin ardından Ankara’da düzenlenecek törene katılım gösterecek olan Alper Çiler, çok mutlu olduğunu ifade ederek bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
Plaketi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın gururunu yaşadığını sözlerine ekleyen Çiler, “Ankara’ya doğru hayatımın en gururlu yolculuklarından birini yapıyorum. Hem il birincisi olmanın hem de birincilik plaketini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak olmanın haklı gurunu yaşıyorum” dedi.
“111 arkadaşımız eğitim görme imkanı buldu”
Bu yıl bir ilki yaşadıklarını belirten Başkan Çiler, “Bu yıl ilk kez ilimizde yer alan Siyaset Akademisinde 111 arkadaşımız eğitim görme imkanı buldu. Bu dönemde Deneyim Paylaşımları, Kişisel Gelişim, Uluslararası İlişkiler ve Dış Politika. Ekonomi, Türk Siyasal Hayatı, Sosyal Medya Kullanımı, Toplumsal Yapı ve Aile Kurumu, Temel Siyasal Kavramlar ve İdeolojileri, Siyasal İletişim, Medya Okuryazarlığı, Teşkilat ve Organizasyon Yapılanması, İrfan Dersi, Anayasa Hukuku, Bilgi Teknolojileri ve Verilerin Korunması konularında alanında uzman isimler tarafından eğitimler verildi. Bu eğitimler sonucunda birinci olan tek il başkanı olmak da mutluluğumu arttıran bir diğer nokta" ifadelerini kullandı.
“Merkez başta olmak üzere, ilçelerde de ezici bir üstünlükle galip geleceğiz”
Ankara’ya gitme sebeplerinden birisinin de yapılacak olan il başkanları toplantısı olduğunu vurgulayan Alper Çiler, “İl teşkilatlarından ilçe teşkilatlarına, kadın kollarından gençlik kollarına kadar gireceğimiz her seçime hazırız. Yaptığımız toplantılarımızda beyin fırtınası yaparak gelecek dönem hakkında planlar yapıyoruz. İl başkanları toplantısında da Sayın Cumhurbaşkanımızın fikirleri ve gösterdiği yol doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. En yakın tarihteki seçimimiz yerel seçimler, bu yerel seçimlerde Kırklareli Merkez başta olmak üzere, ilçelerde de ezici bir üstünlükle galip geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol