Kırklareli Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, "Halkın başkanı olmak istiyorum"

Kırklareli Belediye Başkan Adayı
Türker, adil olmayan ön seçim dolayısıyla bağımsız aday
olduğunu açıkladı.
Kırklareli'nde bağımsız belediye başkan adaylığı tekerrür etti. Geçen seçimi bağımsız olarak kazanan mevcut başkana rakip, bağımsız aday çıktı. Serdar Türker, 31 Mart Yerel Seçimleri için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu 17 Ocak 2024 Çarşamba günü Cazibe Merkezi'nde açıkladı. Saat 15.00'da gerçekleşen adaylık açıklamasında Kırklareli Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, yaptığı işleri dile getirerek Kırklareli için yapmayı planladığı projelerini dile getirdi. Başkan Adayı Türker, adil olmayan bir ön seçimden dolayı halkın kararına saygı duyduğu için aday olduğunun altını çizdi.
"Adil olmayan bir ön seçim
gerçekleşti"
Bağımsız adaylığına dair konuşan Aday Türker, "Öncelikle bu soruya cevap veremeden önce şunu söylemek isterim ki; Genel Merkezin yapmış olduğu Baştarafı Sayfa 1
bütün anketlerde birinci çıktım. Halka sorulduğunda yine birinci çıktım. Fakat buna rağmen tekrar bir ön seçim talebi oldu. Buna da saygı duyuyorum dedim. Ancak malumunuz, sizler de gördünüz. Adil olmayan bir ön seçim gerçekleşti" sözlerini dile getirdi.
"Rekorlarla kazanmış bir belediye başkanı olarak
karşınızdayım"
Kaynarca'da önemli bir başarı elde ettiğinin altını çizen Aday Türker, "Adil olmayan ön seçim sonucunda yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'nde emek veren bir üyenin, rekorlarla kazanmış bir siyasetçi bir belediye başkanı olarak bugün karşınızda bağımsız belediye başkan adayı olarak çıktı" ifadelerini dile getirdi.
Adalet için bağımsız adaylık
Halkın kararına ve tercihine saygı duyduğunu dile getiren Aday Türker, "Belediye Başkanı demek ahlakıyla dürüstlüğü ile çalışkanlığıyla yazısıyla topluma rol model olandır. Belediye başkanı kişiliği ile örnek olan kişi liderdir. Ben halkın başkanı olmak istiyorum. Ben Serdar Türker yaptıklarıyla faaliyet gösteren, başarılarıyla öne çıkmış bir aday olarak iş disiplini, çalışma şekliyle karşınızdayım. Sizinle bu yolda başaracağımıza inanıyorum. Unutmayın halk siyasetin üstündedir. En önemlisi adil hizmet verebilmek için bağımsız belediye başkan adayım" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol