Kırklareli Başbakanını karşılamaya hazırlanıyor

30 Aralık 2017 Cumartesi Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları ile saat 15:00’da Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi için hazırlıkların devam ettiğini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler 30 Aralık Cumartesi günü Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi için Başkan Binali Yıldırım’ın saat 15:00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonunda Partililer ile bir araya geleceğini ve hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Çiler “30 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonunda Sayın Başbakanımız Binali Yıldrım’ın katılımları ile düzenleyeceğimiz Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi için hazırlıklarımız başladı. İnşallah yüzümüzün akı ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.
“Tüm Kırklareli halkımız davetli”
Çiler şunları kaydetti; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldrım’ın katılımları ile düzenleyeceğimiz Kırklareli 6. Olağan İl Kongresine başta değerli Kırklareli halkı olmak üzere Teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili vatandaşlarımızı 30 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonuna davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz bundan önemlisi başta şehrimiz Kırklareli olmak üzere Tüm memleketimize hayırlı olsun” dedi.
“AK Gençlik olarak biz hazırız”
AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya AK gençliğin hazır olduğunu belirterek “AK gençlik yolunda şuanda önce Allahın izni ile 30 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi atlatacağız. Ardında Kırklareli’mizi 2019’da AK Belediyecilik ile tanıştırmak için Ocak ayında başlatmaya kakar verdik. Biz gençler olarak ilk hedefimiz şehrimizi AK Belediyecilik ile tanıştırmak. Biz inanıyoruz ki 2019 seçimlerinde şehrimiz AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. AK Parti için, Ülkemiz için AK yolunda durmak yok yola devam.”
“Türkiye AK Gençlik olarak Şimdi güçlü Türkiye için biz hazırız”
“Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. Alper Başkanımızın da dediği gibi 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesine bayrağımızı dikeceğimize inanıyoruz”
“Biz el ele verdik mi yapamayacağımız hiçbir şey yok ”
“Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. 2019 seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allahın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız” diye konuştu.
“Güçlü bir Türkiye’de kadınların da rolü ve görevi çok önemlidir”
AK yolunda kadınlarında rolü olduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya “Biz AK Parti Kadın Kolları olarak görevi devralmamız ile birlikte, çalışmalarımızı da planladık. Kadınların sosyal ahayatta ve siyasette aktif olduğu ve olacağını göstereceğiz. Kadınların AK Parti çatısı altında sosyal hayatta ve siyasette söz sahibi olmaları ve bu oranın her geçen gün göstereceğiz.
Kadınların AK Parti çatısı altında sosyal hayatta ve siyasette söz sahibi olmaları ve bu oranın her geçen gün daha da artması önemli bir detay. Bizler evimizin annesi olduğumuz gibi aynı zamanda sosyal hayat içerisinde de aktif bireyler olmalıyız” diye belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol