Kırklareli Adliyesi’nden, personeline veda yemeği

2008 ve 2012 yılları arasında medya grubumuz bünyesinde çalışan ve daha sonra kamu personeli olan Erkan Gökçen, aldığı karar doğrultusunda yeniden gazetecilik mesleğine geri döndü.

2012 yılından bu yana Kırklareli Adliyesi’nde çalışan ve uzun bir süre Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Kalem Sekreterliği’nde görevli olan Gökçen’e, Kırklareli Adliyesi tarafından dün bir veda yemeği düzenlendi.
Özel bir restaurantta gerçekleşen yemeğe, rutin denetleme için ilimizde bulunan Adalet Bakanlığı Başmüfettişi Koray Demirci, Adalet Bakanlığı müfettişi İhsan Seyhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, hakimler, Cumhuriyet Savcıları, Kırklareli adliyesi yazı işleri müdürleri ve çok sayıda personel katılım gösterdi.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Erkan Gökçen ile Eylül ayından bu yana beraber çalıştıklarını belirterek, kendisinin almış olduğu karar doğrultusunda kamudan ayrıldığını söyleyerek, bu kararın kendisine hayırlı olmasını diledi ve Gökçen’e yeni hayatında başarılar diledi. Erkan Gökçen de, yapmış olduğu konuşmada yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederek, devlet personeliyken güzel tecrübeler edindiğini, ancak mutlu olduğu mesleğe dönmek için bu kararı aldığını ifade etti.
Konuşmaların sonrasında Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya tarafından Erkan Gökçen’e, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir plaket ile tüm personel tarafından alınan hediye takdim edildi. Erkan Gökçen çok yakında Önadım Medya Grubu bünyesinde gazetecilik mesleğini sürdürmeye devam edecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İyiki geri döndün kardeşim