Kırklareli ASKOM’a ev sahipliği yaptı

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nün organizatörlüğünde 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 14.30’da Royal Bilgiç Otel’de ASKOM Bölge Toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıya; Kırklareli İl Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mustafa Dönmez, Edirne İl Sağlık Müdür Vekili Onur Çakar ve sağlık çalışanları katıldı.

Toplantıda gerekli katılım sağlanınca Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ardından açılış konuşmalarına geçildi. Toplantıda konuşmayı ilk olarak Kırklareli İl Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi yaptı.
Selvi; “Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarımoğlu bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs ve batın bölgesinden yaralanan hekimimize kalp damar cerrahi ve genel cerrahi uzmanlarımız derhal müdahale etmiştir.
Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmış ve adli işlemler başlatılmıştır.
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan saldırıya uğrayan hekimimizin sağlık durumunu ve olayı bizzat takip etmektedir. Bu çirkin saldırıyı kınıyor; saldırıya uğrayan hekimimize acil şifalar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol