Kırklar’dan evinde mağlubiyet

Kırklarelispor 3 puan parolası ile Fethiyespor’u konuk etti. Tüm Kırklarelispor camiası galibiyet beklerken, Yeşil Beyazlı ekip kalesinde gördüğü 2 golle mağlup oldu.

Kırklarelispor yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak beklentileri üst noktaya çıkardı. İlk 3 hafta muhteşem ilerleyişi ile Beyaz Grubun güçlü ekipleri arasında olduğunu göstermişti. Fakat ikinci yarının başlaması ile Kırklarelispor aldığı mağlubiyet ve beraberlikler ile kötü gidişata başladı. Bu kapsamda yeşil beyazlı ekip 01 Nisan Pazar günü evinde konuk ettiği Fethiyespor’a 2-0 mağlup olarak mağlubiyet serisini bozmadı.
Taraftar; “Bu sistem ile galibiyet zaten gelmezdi”
Maç esnasında yapılan değişiklikler ve oyun kurgusunun hatalı olduğunu savunan Kırklarelispor taraftarları; “Maçın büyük bölümünde takımımız kendi alanından çıkmakta oldukça zorlandı. Çünkü ileride hücum oyuncularımızı besleyecek orta alanda oyuncularımız yetersiz kaldı.
Maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düştüğümüz anlarda orta alanda daha etkili olabilecek oyuncunun yerine farklı daha hazır olmayan bir oyuncunun sürülmesi mağlubiyetin kabulü oldu. Yani bu durumda mağlubiyetin gelmesinde en büyük etmenlerden birisi yanlış kararlardır” dediler.
Karabulutlar etrafta
Ligin ilk haftalarında müthiş bir çıkış yakalayarak alt ligleri takip eden tüm futbolseverlerin sevdiği takım haline gelen Kırklarelispor, ligde şampiyonluk yarışı içinde herkese; “Acaba bu sene onların senesi mi ?” düşüncesini uzun süre yaşattı. Zorlu fikstürün ağırlığı altında ezilen mütevazi Kırklarelispor kadrosu, peş peşe gelen puan kayıplarına engel olamadı. Son haftanın kritik olduğu tüm camianın ortak görüşüyken, Kırklarelispor’un belirtilen periyodun ilk 6 maçında 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alması moralleri bozdu.
İşte dün oynanan Kırklarelispor-Fethiyespor maçının istatistikleri;
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Saffet Gurur Yazar, Müslüm Aydoğan (68' Metincan Cici), Davut Babur, Ümit Can Tokçu, Osman Torun, Soner Birinci, Caner Koca, Oğuzhan Erdoğan, Enis Çeliksu (68' Cihan Yeşilırmak), Mehmet Menderes Önkuzu (70' Salim Kaya)
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu
Fethiyespor: Fatih Kaldan, Erdi Bakırcı, Ramazan Işık, Fahri Akyol, Yiğit Yöney, Anıl Taşdemir (81' Hakan Olkan), Kazım Dülger, Metin Sevinç, Emrullah Yıldırım (87' Umut Sözen), Üstün Bilgi (70' Ensar Baykan), Ahmet Dereli
Teknik Direktör: Levent Eriş
Hakem: Hamit Basık, Nurettin Taşkesen, Mahmut Gülle, Önder Turgay Demirdak
Goller: DK 56: Anıl Taşdemir (Fethiyespor), DK 61: Anıl Taşdemir (Fethiyespor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol