Kırklar Yükselişini Sürdürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.Com 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Kırklarelispor, yükseliş grafiği sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligde hemen bir üst sırasında bulunan Kırşehir Belediye Spor’u deplasmanda 3-2’lik skorla geçerek, puanını 41’e yükseltti ve play-off mücadelesini sürdürdü.

Temsilcimiz Kırklarelispor, TFF Misli.Com 2.Lig Kırmızı Grup 26.hafta müsabakasında Kırşehir Belediye Spor deplasmanına konuk oldu. Play-offa kalabilmek adına çok önemli olan karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip rakibini 3-2 mağlup etti.
Kırşehir Belediye Spor 2-3 Kırklarelispor
Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Tolga Sancak yönetirken, yardımcılıklarını Bülent Korkmaz ve Zafer gayretli yaptı. Temsilcimiz maça;Umut Kaya, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Davut Babur, Fatih Cerlek, Emre Keleşoğlu, Bahadır Taşdelen, Ersel Aslıyüksek, Mert Sinan Pekesen, Murat Yılmaz ilk 11’i ile çıkarken, maçın 20.dakikasında ilk golümüz Arda Şengül’den geldi. Cevap 27 dakikada penaltıdan bulduğu golle gelirken, bundan 12 dakika sonra rakip fileler bu kez de Bahadır Taşdelen ile sarsıldı. İlk yarı bu skorla sona ererken, ev sahibi ekip Kırşehir Belediye Spor eşitliği bu kez Melih Mursal ile sağladı. Maçın sonucunu belirleyen, gol ise 79 dakikada penaltıdan Murat Yılmaz tarafından lkaydedildi.
Kırklarelispor, bu galibiyetle puanını 41’e çıkardı ve bir sıra üstünde bulunan Kırşehir Belediye Spor’u yenerek play-off potasına bir adım daha yaklaştı. Temsilcimiz Kırklarelispor haftaya 10 Mart’ta düşme potasında bulunan Mamak Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol