Kırklar Şahlandı

TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor Ligin 29.Haftasında sahasında Tetiş Yapı Elazığspor’u ağırladı.

Play-off iddaalarını sürdüren temsilcimiz Kırklarelispor evinde ağırladığı Tetiş Yapı Elazığspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılarak hanesine bir 3 puan daha yazdırdı. TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı grupta haftanın maçında yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor sahasında Tetiş Yapı Elazığspor ile karşı karşıya geldi.

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 18 Mart Perşembe günü oynanan karşılaşma saat 14:00’te başladı. Yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor play-off iddaalarını sürdürmek için sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı.

Yeşil beyazlı ekip maça hızlı başlasa da ani gelişen Tetiş Yapı Elazığspor atağında kalesinde gole engel olamadı ve konuk ekip 14.dakikada Kadir Taşoğlu’nun ayağından bulduğu gol ile 0-1 öne geçti.

Kırklarelispor bu golden sonra baskısını daha da arttırsa da rakip ağları top ile buluşturamadı ve soyunma odasına 0-1 mağlup girdi.

Temsilcimiz Kırklarelispor ikinci devreye fırtına gibi başladı ve eşitlik golünü 52. dakikada Ersel Aslıyüksek ile buldu ve durum 1-1 oldu.

Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta üstünlük golünü 71. dakikada son haftaların formda ismi Bahadır Taşdelen ile buldu ve rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Temsilcimiz Kırklarelispor aldığı galibiyet ile puanı 50’ye yükselterek 4. sıraya yükseldi.

Ligin kalan 9 haftasında kıyasıya bir rekabet içerisinde olan play-off hattında yükselme şansı bulunan 8 takımın önümüzdeki haftalarda zorlu karşılaşmalar bekliyor

Temsilcimiz Kırklarelispor önümüzdeki hafta Bayburt Özel İdare ile karşılaşırken bir üst sırada bulunan 53 puanlı Sakaryaspor deplasmanda grubun zayıf ekiplerinden Mamak Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. İkinci sırada yer alan Van Spor Futbol Kulübü de grubun zayıf ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak. 5. sırada yer alan temsilcimiz Kırklarelispor ile aynı puanda bulunan Kırşehir Belediyespor ise sahasında Karacabey Belediyespor’yi A.ş konuk edecek. 6. sırada 49puanda bulunan Bodrumspor Sivas Belediye deplasmanına giderken 49 puanlı diğer takım Etimesgut Belediyespor sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek.

Ligin 30. Hafta maçları 24 Mart Çarşamba günü oynanacak.  (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol