Kırklar Haber’e kutlama ziyareti

Kuruluşunun yıldönümünü kutlayan Kırklar Haber Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Savaş Eskici, 16’ncı yılında Kırklar Haber’e yayınlarında başarılar dilediler.
Kırklar Haber Gazetesi’ni ayrıca Şair, Yazar, Gazeteci Savaş Erdem’de ziyaret etti. Erdem, Gazetemiz çalışanlarını tebrik etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Kırklareli merkez ilçede günlük olarak yayınlanmakta olan Kırklar Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazete İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ile çalışanlarının 16. Kuruluş Yıldönümü’nü kutladı.
Gazeteciliğin; kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslek olduğunu belirten Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser; “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basının, ülkemizin demokratik gelişimine katkıları büyüktür. Türk basını, ülkemizin kalkınma ve gelişme sürecinde bilgilendirme yoluyla kamuoyu oluşturma görevini yerine getirerek, demokrasinin vazgeçilmez temel unsurları arasında layık olduğu yeri almıştır.
Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan Gazetecilik, ideal mânâda haberin doğrusunun insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir misyonu içermektedir. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmetidir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
Bu çerçeve içerisinde Kırklareli merkez ilçede 16 yıldan beridir kesintisiz bir şekilde günlük olarak yayınlanmakta olan Kırklar Haber Gazetesi’nin 16. Kuruluş Yılı’nı, İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün hanımefendinin şahsında tüm çalışanlarını kutlar, nice uzun yayın hayatı dilerim” dedi. Kırklar Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’de gerçekleştirdikleri ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile KTSO Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Savaş Eskici’ye teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Savaş Erdem de bizleri
unutmadı
KTSO’nun yanı sıra Şair, Yazar, Gazeteci Savaş Erdem’de gazetemizi ziyaret edenler arasında yer aldı. Kırklar Haber İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, Yazı İşleri Müdürü Murat Taner ve gazete personeli tarafından karşılanan Erdem, Tüzün ve çalışanları ile bir süre sohbet etti. Mesleki deneyimlerinden bahsetti. Erdem, 16’ncı yaşımızın hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol