Kırklar Deplasmanda Mağlup

26 Ocak Pazar Günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Hakan Ülker yönetirken, yardımcılıklarını Ersin Erbay ve Murat Tuğberk Curbay yaptı. Kırklarelispor karşılamaya; Davut Babur, Caner Koca, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, İbrahim Demir, Mert Sinan Pekesen, Serkan Sözmen, Yüksel Şişman, Enis Çeliksu, Yusuf Çelik , H. Ömer Doğru ilk 11’i ile başlarken ev sahibi Zonguldak Kömürspor; Cenk Doğan, Gürkan Öztürk, Muammer Sarıkaya, Serhat Baştan, Hakan Çevik, Metin Yüksel, Yiğit Gökoğlan, Berkan Akdeniz, Ramazan Işık, Sinan Ören ve Emre Can Coşkun ilk 11’i ile sahadaydı.
Zonduldak 3 puanı tek golle aldı
Saat 13.30’da ilk düdüğü çalan karşılaşmada iki takım da maça iyi bir başlangıç yaptı. 3 puanı almak adına çabalayan takımlar karşışıklı ataklarla gol arayışına girdi. Kırklarelispor özellikle çeyrek finale adım attığı Başakşehir maçından ötürü oldukça yorgundu. Buna rağmen oldukça iyi bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, yine de puan alamadı.
Karşılaşmanın 32.dakikasında Gürkan Öztürk ile öne geçen Zonguldak Kömürspor, maçın sonuna kadar üstünlüğünü elden bırakmadı ve 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Kırklarelispor’da ise dakikalar 90+2’yi gösterirken Yusuf Çelik kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonuçla temsilcimiz haftayı 23 puan ile 13.sırada noktaladı.
Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig ekibi Başakşehir’i eleyerek tarih yazmıştı. Müsabakada oyuncuların yoğun gayreti kadar taraftarların da desteği çok konuşuldu. Kırklareli Atatürk Standyumu kapasitesi 3 bin 750 iken o gün stadyumda yaklaşık 7 bin taraftar bulunuyordu.
Rekor taraftar sayısı PFDK gündeminde
Bu destek büyük ses getirse de PFDK’nın incelemesinden kaçamadı. Kırklarelipor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 11 maddeden PFDK’ya sevk edildi. Kırklarelispor Kulübü'nün 21.01.2020 tarihinde oynanan Kırklarelispor-Medipol Başakşehir FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 4-a maddesi ve Yayın Talimatı'nın 13/3. maddesi uyarınca, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "kapasite üstü ve usulsüz seyirci alınması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.
Kırklarelispor kulübü görevlisi İsmet Cuci'nin aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Serkan Koçtürk'ün aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar kılındı.
Top toplayıcılar da nasibini aldı
Kırklarelispor kulübü görevlisi Caner Butuş'un aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Ceyhun Doluca'nın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Efe Aksoy'un aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Furkan Aslan'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Tuğrul Türkoğlu'nun aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine Kırklarelispor kulübü görevlisi Tuğşad Türkoğlu'nun aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Efe Obuz'un aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Kırklarelispor kulübü görevlisi Uğurcan Kadir Şengül'ün aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol