Kırklar 2.devreyi beraberlikle açtı

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup’ta 2 devre müsabakaları geçtiğimiz hafta oynandı. 9 karşılaşmaya sahne olan haftada, temsilcimiz Kırklarelispor da İnegölspor ile deplasmanda kozlarını paylaştı. İyi bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, maç sonucunda Caner Koca ve Yüksel Şişman’ın golleri ile 1 puan aldı.

Kırklarelispor, 2.devrenin ilk ligin ise 18’inci maçında 11 Ocak Cumartesi günü İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl İlçe Stadyumunda oynanan müsabakayı İlker Yasin Avcı yönetirken, yardımcılıkları Ali Uğurtan Demirtaş ve Ufuk Uğurlu’ca yapıldı. Kırklarelispor maça; Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Caner Koca, İbrahim Sürgülü, Emre Balkı, İbrahim Demir, Mert Sinan Pekesen, Serkan Sözmen, Yüksel Şişman, Enis Çeliksu ve Yusuf Çelik ilk 11’i ile çıktı.
Müsabaka boyunca iyi bir oyunu sahaya yansıtan Kırklarelispor, dakikalar 7’yi gösterirken kalesinde golü gördü. Erken gelen gole cevabını geciktirmeyen yeşil-beyazlı ekip, 18’inci dakikada Caner Koca ile braberliği yakaladı.
İlk yarısı beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi kulüp yeniden öne geçti. Temsilcimiz ise 79’uncu dakikada maçın skorunu belirleyecek golü Yüksel Şişman ile buldu. Zorlu deplasmandan 1 puan ile dönmeyi başaran Kırklarelispor, Salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Başakşehir ile karşılaşacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol