Kırk Yalan filminin galası Lüleburgaz’da gerçekleştirildi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, çekimleri Pınarhisar’da yapılan, yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın, senaryosunu ve yapımcılığını Pınarhisarlı Ruyhan Duralı’nın üstlendiği, kadrosunda Oğuzhan Uğur, Timur Acar, Ferdi Sancar, Berat Yılmaz, Ataberk Doğan, Hakan Meriçliler,
Ceren Taşçı, Zeynep Alkan, Melis Sabah ve Sinan Bengier gibi oyuncuların bulunduğu “Kırk Yalan” filminin Lüleburgaz’da yapılan galasına katıldı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, çekimleri Pınarhisar’da yapılan “Kırk Yalan” filminin geçtiğimiz akşam Lüleburgaz’da yapılan galasına katıldı. Filmi çok beğendiğini belirten Selahattin Minsolmaz, yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz gala gecesinde yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çekimleri güzel ilçemiz Pınarhisar'da yapılan; yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın, senaryosunu ve yapımcılığını Pınarhisar'ın evladı Ruyhan Duralı'nın üstlendiği; başrollerinde Oğuzhan Uğur, Timur Acar, Ferdi Sancar ve Berat Yılmaz'ın rol aldığı, kadrosunda Ataberk Doğan, Hakan Meriçliler, Ceren Taşçı, Zeynep Alkan, Melis Sabah ve Sinan Bengier’in bulunduğu; ‘Kırkyalan’ sinema filminin Lüleburgaz 39 Burda Cinemapink’teki gala gösterimine katıldık.
“Filmde emeği geçen herkesi
kutlarım”
Sayın Valimizin, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımızın, garnizon komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve emniyet müdürümüzle birlikte izlediğimiz, tamamı Pınarhisar’da çekilen ve Pınarhisarlı kardeşimiz senarist ve yapımcı Ruyhan Duralı tarafından yapılan filmde emeği geçenleri kutlarım. İlçesinin tanıtımına, Pınarhisar’a ve Pınarhisar’dan yetişmiş bir sanat insanına destek olmak adına verdiği destekler için Pınarhisar Belediye Başkanımız Sn Ihsan Talay’a ayrıca teşekkür ediyorum. Trakyamızdan esintilerin ve kahkahaların eksik olmadığı “Kırkyalan” filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Kırk Yalan
Edirne'de yaşayan Tahsin, ziraat teknikeridir. Genç adam hayatını yalanlar üzereine kurmuştur.
Çevresindeki insanlar, Tahsin'in sürekli yalan söylediğini bilse de, yine de kendilerini onun yalanlarına kanmış olarak bulur. Tahsin'in çocukluk arkadaşı olan Sadık, uzatmalı aşkı Halime'nin babasını ikna edince, evlilik hazırlıklarına başlar. Düğün için Pınarhisar'a doğru yola koyulan Tahsin, berberinde bir kasa Afrika armudu marulayı da götürür. Yiyen insanları bilinç kaybına uğratan zehirli armut marula, sadece Tahsin'in hayatını etkilemekle kalmaz, düğünü, Sümsük Kamil’i, asosyal kitap kurdu Koray’ı ve belediye başkanını da içinden çıkılmaz olayların içine sürükler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol