Kır saçlıyı 66'ya bağladık

Önadım Medya Grubu Sorumlusu Ali Kocaay 66. yaş gününde Önadım Medya Grubu Ekibi tarafından unutulmadı. Tecrübeli gazeteci 28 Eylül tarihli doğum gününü, Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün başta olmak üzere, tüm çalışanlarımız ile birlikte kutladı. Ak Parti İl Teşkilatı da bir jest yaparak, "Kır Saçlıyı" bu özel gününde unutmadı…

Dile kolay, dolu dolu 66 yıl… Önadım Medya Grubu sorumlusu, Kırklareli yerel basınının duayenlerinden Ali Kocaay dün yeni yaşına girmenin sevincini gazetemiz çalışanları ile birlikte yaşadı. Önadım Medya Grubu başta olmak üzere ilimizde çeşitli gazete ve dergilerde görev yapan Kocaay, yılların tecrübesi ile bizlere ışık tutmaya devam ediyor.
Doğum gününü iş arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Kocaay, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını söndürerek, 66. yaşının coşkusunu bizlerle paylaştı.

İlk olarak Gazetemiz Sahibesi Öznur Tüzün'nden yeni yaş tebriğini alan Kocaay, Önadım Medya Grubu Çalışanlarından tek tek tebrik alarak herkese teşekkür etti. Kocaay yaptığı açıklamada, "Başta Gazetemiz Sahibesi Öznur Tüzün olmak üzere teşkilatımızda beraber çalıştığımız tüm kardeşlerimize bu güzel günü bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin ve Fahri Bey ile AK Parti Teşkilatına çiçeklerinden ve pastalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün 66 yaşına basmış bulunuyorum. İnşallah 86 yaşını da hedeflemiş durumdayım. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti'den anlamlı jest
Ak Parti'nin büyük kongresine katılmak üzere İstanbul'da bulunan Hüsmen Terkin başta olmak üzere Ak Parti İl Teşkilatı adına Önadım Medya Grubu Sorumlusu Ali Kocaay'a yani yaşı dolayısıyla pasta ve çiçek takdim eden Yönetim Kurulu üyeleri Ümit İkizlerli ve Oğuz Tiran da, dün gazetemizi ziyaret ettiler. Kocaay bu güzel jest ile mutlu olduğunu belirterek, pastasının mumlarını üfledi. Yeni yaşına girmenin sevincini yaşayan Kocaay Ak Parti ailesine de çok teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol