Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiler

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Lüleburgaz’a selam söylediğini belirtti

17 ve 18 Ağustos 2016 tarihlerinde Ankara’da olduğunu belirten Özgür Kaya şunları söyledi; “ Çarşamba ve Perşembe günü Ankara’da hem Genel Merkez’imize hem de TBMM’ye yaptığımız ziyaretlerde, görüştüğümüz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Genel Merkez Yöneticilerimizin ve Milletvekillerimizin ekibimize gösterdiği ilgi CHP’nin Trakya’ya ve Trakya İnsanına ne kadar değer vermiş olduğunu bizlere ispatladı.
Katıldığımız CHP Grup Toplantısı’nda kürsüye çıkan Genel Başkanımız; Camiye kışlaya siyaset sokulmaması gerektiğini belertirken, cemaatin yerine tarikatların doldurulmamasının altını çizerek bir kez daha Laiklik vurgusu yapmıştır.Grup toplantısından sonra ekibimiz ve Milletvekilimiz Turabi Kayanla birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşme imkanı bulduk.
Trakya’da ve Lüleburgaz’da yaşanan her olay hakkında bilgi sahibi olan Genel Başkanımız , Trakya’da refahın, kalkınmanın ve toplumsal birliğin gelişmesi için elinden geleni yapacağını söyleyerek Trakya ve Lüleburgaz sevgisini bizlere gösterdi.
Genel Merkez’e ve Büyük Millet Meclis’e yaptığımız ziyaretlerde ekibimize ve Milletvekilimize gösterilen ilgi Türkiye Siyasetinde Atatürkçülüğün ve Trakya’nın etkisinin her geçen gün artmakta olduğunu göstermiştir. Bu örgütümüze daha fazla çalışma ve daha büyük işler yapma konusunda hem gurur hem de cesaret vermektedir.
Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin, CHP’li olsun olmasın tüm vatandaşlarımızı kucaklayan ve Türkiye’nin önünü açan siyasetinin devam etmesi gerektiğini bizlere göstermiştir.
İstisnasız karşılaştığımız herkesin ve Genel Başkanımızın sevgi ve selamlarını tüm Trakya’ya ve özellikle Lüleburgaz halkımıza iletiyoruz” dedi.
Bu arada ziyaret heyetinde eski İl Genel Meclis üyesi Hasan Dağ, mevcut İl Genel Meclis üyesi Gürcan Kırım, gazetemiz köşe yazarı hasan Öztürk gibi isimler de yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol