Kılıçdaroğlu’ndan Uzunköprü Peynirine Tam Not!

CHP’li belediyelerin tarıma verdikleri desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Uzunköprü Belediyesi de yöresel ürünlerimizin tanıtıldığı bir stant açtı. Standı ziyaret eden ve Belediye Başkanı Özlem Becan’ın ikramıyla Uzunköprü peynirini tadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uzunköprü peynirine tam not verdi. Kılıçdaroğlu ile birlikte standı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Uzunköprü peynirinin lezzetinin namını bildiğini ifade etti. Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Tunç Soyer de Uzunköprü standını ziyaret edenler arasındaydı…

İstanbul'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Uzunköprü Belediyesi de yerini aldı. Etkinlikler kapsamında Uzunköprü Belediyesi tarafından yöresel ürünlerimizin tanıtıldığı bir stant hazırlandı. Peynir, Ayçiçeği yağı, kavala kurabiyesi, pirinç ve ev yapımı doğal yöresel ürünlerin sergilendiği standa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir ziyarette bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Uzunköprü standına gelen Kılıçdaroğlu’na başkan Özlem Becan tarafından Uzunköprü Peyniri ikram edildi. Birçok stantta farklı lezzetleri tattıklarını belirten Kılıçdaroğlu Uzunköprü peynirini de tadarak tam not verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu da Uzunköprü peynirinin lezzetini bildiğini ve çok sevdiğini ifade etti.

BECAN, “PEYNİRİMİZ KÜÇÜK BİR
İZDİHAMA YOL AÇTI”

Zirveyi değerlendiren Başkan Becan, etkinliğin kendileri açısından çok verimli geçtiklerini belirterek şunları kaydetti,

“Uzunköprü Belediyesi Olarak İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda Düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne Katıldık. Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde belediyemizin standı en fazla beğenilen ve ilgi gören stantlardan biri oldu. Zirveye katılan diğer belediyelerin stantlarını da ziyaret ettik. Uzunköprü’müzün ürettiği ürünlerin tanıtılması ve sergilenmesinde görev alan belediye personelimiz, ürünlerimizin yüksek ilgi ile karşılandığını söyledi. Özellikle peynirimiz küçük bir izdihama yol açmış. Peynirimiz eşsiz lezzeti ile hak ettiği üne kavuşuyor.

Şehrimizin ürünlerini geliştirme ve markalaşma yolunda büyük adımlar atıyoruz. Uzunköprü Belediyesi olarak, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde standımıza yaptıkları ziyaretlerden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyoruz. Biz üretimle varız, biz ürettikçe kurtuluş var!”.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol