Kılıçdaroğlu yine gelmedi, Sözünü 4. kez tutmadı

Kırklareli’ne gelmesi yılan hikayesine dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mart ayındaki mesajında “Kakava’da geleceğini ve vatandaşlarla kucaklaşacağını” söylemişti. Kılıçdaroğlu verdiği sözü 4. kez yerine getirmedi. Kırklareli’ne yine gelmedi. Bunun parti teşkilatı ve seçmende büyük moral bozukluğu yarattığı söyleniyor. Ayrıca genel başkanın bu davranışı ile önümüzdeki yerel seçimlerde Kırklareli’nde aday belirlerken takınacağı tavrın işaretini de verdiği savunuluyor.

Önadım Haber
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Mart ayında Belediye Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu temel atma törenine videolu bir mesaj göndermiş ve görüntülerde “Ülkemizin yaşadığı olağanüstü koşullar nedeniyle Kırklareli’ye yapacağım ziyareti 3 kez ertelemek zorunda kaldım.
Umarım Kakava Şenlikleri’nde hep birlikte olacağız. Geldiğimde Atatürk Evi’ni de ziyaret edeceğiz. Ve Kırklareli halkı ile kucaklaşacağız” açıklamasında bulunmuştu.
Ocak ayında gerçekleşen Atatürk Evi’nin açılışına geleceği söylenen fakat katılmayan, temel atma törenine geleceği açıklanan ve buna yönelik tanıtım çalışmaları yapılmasına rağmen yine gelmeyen Kılıçdaroğlu, Kırklareli halkına ve buradaki seçmenlerine vermiş olduğu sözü 4. kez tutmamış oldu.
Bu tavrı ile seçmenlerini büyük hayal kırıklığına uğrattığı belirtilen Kılıçdaroğlu’nun, ilimize gelmemesinin altında başka sebepler yattığı konuşuluyor.

Partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, olağanüstü kurultay çabasına açık destek verilen Kırklareli’nde, hedeflerin tutmaması, ancak kendisine adeta ‘hodri meydan’ dercesine bir imaj sergilenmesinin, Kılıçdaroğlu’nu böyle bir tavır içerisine soktuğu öne sürülüyor. Ancak diğer yandan, Kılıçdaroğlu’nun Kırklarelili seçmenlerine defalarca söz vermesine rağmen, gelmeyişinin, hem parti teşkilatında, hem de partiye oy veren seçmen nezdinde moral bozukluğu yarattığı dile getiriliyor.
Bir başka iddia ise; Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’ne de gelmeyerek, önümüzdeki yerel seçimlerde burada nasıl bir aday belirleme çalışması yapacağının da işaretini vermiş olduğu ifade ediliyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol