Kılıçdaroğlu Uzunköprü’de acılı aileleri ziyaret etti

8 Temmuz günü Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde raydan çıkarak 24 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği tren kazası sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Edirne’nin Uzunköprü ilçesine geldi. İlçeden hayatını kaybeden 12 kişinin ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, kazanın tüm boyutları ile araştırılması için gerekli gayreti gösterdiklerini ifade etti…

Çorlu Sarılar mevkiinde raydan çıkarak 24 vatandaşımızın ölümüne sebep olan tren kazası ülke gündemine oturmuştu. Kazanın gerçekleştiği 8 Temmuz gününden bugüne gelişmeleri an be an takip eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde kazada yaşamını yitiren 12 kişinin acılı ailelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz gün Tekirdağ’dan başlattığı taziye ziyaretlerine dün Uzunköprü’de devam eden Kılıçdaroğlu, ilk olarak Demirtaş Mahallesinde ikamet eden Melek Tuna’nın evine konuk oldu.
Kılıçdaroğlu’na dün Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan ile Okan Gaytancıoğlu, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Uzunköprü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özlem Becan ile birlikte birçok partili ve vatandaş eşlik etti.
Melek Tuna’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Uzunköprü’ye bağlı Kiremitçisalih Köyünden kaybettiğimiz Ersan Gül’ün evine geçen Kılıçdaroğlu, burada da acılı aileye başsağlığı dileyerek bir süre köylüler ile sohbet etti. Kiremitçisalih’ten sonra tekrar Merkeze dönen Kılıçdaroğlu Atatürk Mahallesinden kaybettiğimiz üç genç kızımız Sema Köse, Özge Nur Dikmen ve Gökçe Dikmen’in aileleri ile bir araya geldi. Aynı mahalleden yaralı Çisem Tunca’yı da ziyaret eden Kılıçdaroğlu Tunca’ya acil şifa dileklerini iletti. Daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesinden kaybettiğimiz baba ve oğlu Hakan-Oğuz Arda Sel’in de evine giden Kılıçdaroğlu acılı aileye başsağlığı dileklerini sundu. Ana muhalefet lideri, Sel ailesinin ardından sırasıyla Habip Hoca Mahallesinde İrfan Kurt, Mesçit Mahallesinde Ayşenur Başaran, Mavinur Tiflizden ve Ergün Kerpiç’in evlerine giderek acılı ailelere başsağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu taziye ziyaretlerinin sonrasında partililerin yoğun ilgisi eşliğinde Uzunköprü’ye veda etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol