Kılıçdaroğlu 3 Mart’ta Kırklareli’nde olacak

Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) her Çarşamba günü düzenlediği haftalık olağan toplantısını bu haftada 14 Şubat’ta gerçekleştirdi. Ülke gündemi ve Kırklareli gündemine ilişkin konuların konuşulduğu toplantıda; CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, 16 Şubat’ta Kırklareli’ne gelmesi planlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Mart’ta Kırklareli’nde olacağını duyurdu. 

CHP Kırklareli İl Binası’nda gerçekleşen toplantıya; CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, belediye başkanları, kadın kolları yetkilileri, gençlik kolları yetkilileri, ve partililer katıldı. Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı’nın katılamadığı toplantıda yerine vekaleten, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Geriş hazır bulundu.
Toplantıda konuşan Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Afrin şehitlerine rahmet diledi. Çobancık, “Şehitlerimiz gerçekten kalbimizde bir sızı. Her geçen gün sayıları artarak gidiyor. Bizi bu konu derinden yaralıyor. Bu konu ile ilgili partimizce bir program düzenledik ve lokma döktürdük. Allah’tan şehitlerimize rahmet diliyorum ve aynı zamanda ailelerine de sabırlıklar diliyorum” dedi.
Basın emekçilerine ziyaret
Medya Grubumuzun da içerisinde bulundu basın organlarına gerçekleştirdikleri ziyaretlerden bahseden Çobancık, “Dün itibariyle basın emekçileri ile bir araya geldik. Basın emekçilerin sorunlarını dinledik. Başkan yardımcılarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız İl ve İlçe basından sorumlu başkan yardımcılarımızla birlikte kendilerinin sorunlarını dinledik. Çözüm önerilerini sunduk ve karşılıklı olarak istişarelerde bulunduk” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu Kırklareli’ne
geliyor
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli’ne yapacağı ziyaret hakkında konuşan Çobancık, “Genel Başkanımızın 16 Şubat programı 3 Mart olarak ertelendi. 3 Mart’ta Kırklareli’nde olacak. Bu ziyaretinde çeşitli açılışlar gerçekleştirilecek. Kapalı Pazar yerimizin, Otogarımızın, Otoparkımızın, Zübeyde Ana Spor Tesisimizin açılışını gerçekleştirirken muhtarlar ve sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte Rektörlük Kültür Merkezi’nde toplantı gerçekleştirecek. Ardından Kapalı Spor Salonu’nda partililerimiz, vatandaşlarımız ile bir araya gelecek” ifadelerini kullandı.
Kurultay sonrası parti
meclisimiz belli oldu
Çobancık geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP Kurultayından bahsederek, “Önceki günlerde kurultayımız gerçekleşti. Kurultay sonrası parti meclisimiz belli oldu. Parti meclisimizin ardından da merkez yönetim kurulumuz belli oldu. Ben kısaca sizlere bahsetmek istiyorum. Sayın Bülent Tezcan Örgüt Yönetiminden Sorumlu ve Parti Sözcülüğü görevine geldi. Sayın Haluk Koç hocamız İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine geldi, Sayın Muharrem Erkek Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına geldi, Tekin Bey görev değişikliği nedeni ile İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine geldi, Sayın Tuncay Özkan Basın İlişkileri ve Kurumsal İletişim Konusunda Genel Başkan Yardımcılığına yükseldi, Fetih Açıkel Ar-Ge Bilim ve Kültür Platformu Genel Başkan Yardımcılığına geldi, genç bir arkadaşımız Onursal Adıgüzel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcığına geldi, Mehmet Akif Hamzaçeri Genel Sekreterimiz oldu, Sayın Veli Ağbaba İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız oldu ve biraz bizi sevindiren bir isim Sayın Faik Öztrak Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını üstlendi” şeklinde konuştu.
Bu yola baş koyduk
Çobancık’ın ardından konuşan Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Deyrin, gerçekleşecek Kadın Kurultayı hakkında bilgiler verdi; Hoş geldiniz arkadaşlar sizlere kısa bir bilgi vermek istiyorum. 16-17 Şubat tarihlerinde kadın kurultayımız var. Geçen dönem MYK üyemiz Tekirdağ’dan idi ve kendisinden çok memnunduk. Ama bu işler sırayla bizler kendi kadınlarımızdan çıkarmak istiyoruz. Bu yola baş koyduk ve sonuç olumluya gidiyor.
“9-10 Mart’ta Tüzük
Kurultayında yerimiz hazır”
CHP YDK Üyesi Emrah Arslan konuştu. Arslan; “Sevgili arkadaşlar hoş geldiniz. Hafta sonu Ankara’da ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ile görüştük. Bu görüşmede bizlere sıfırdan Tüzük yazılması gerektiğini, tüzük tadilatı yapmamamız gerektiğini ve bu tüzük’ün yönetmelik ile beraber değiştirilmesi gerektiğini söyledi ve Bizlerden destek istedi. Tüzük kurultayının kısa sürede yapılacağını bize söylemişti Genel Başkanımızdan bize sabah davet geldi. 9-10 Mart’ta orada olacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol