Kılıçdaroğlu 16 Eylül’de Kırklareli’nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için 16 Eylül’de Kırklareli’ne geliyor. Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesi kente gelen CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin beraberinde Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak amacıyla 16 Eylül’de Kırklareli’ne geleceğini bildirdi. Güncer ayrıca Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesi ilimize gelen Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Türabi Kayan ile birlikte İl Merkezi ve ilçelerde ziyaretlerde bulunduklarını aktardı. Söz konusu ziyaretlere il ve ilçe başkan ve başkan yardımcıları ile parti yönetimi eşlik etti.
Kırklareli Merkez’de gerçekleşen ziyaretler daha sonra Lüleburgaz ile devam etti. Akşam ise parti yönetimi ile bir araya gelindi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol