Kıbrıs Gazimiz tören esnasında fenalaştı

Kırklareli'nde Cumhuriyet Bayramı töreni esnasında Üsküp beldemizden Kıbrıs Gazisi Hasan Ula aniden rahatsızlandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdehalesini burada yaptığı gazimizin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Üsküp beldemizden Kıbrıs Gazisi Hasan Ula, ilimizde gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında rahatsızlandı. Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümü kutlamaları esnasında Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törende protokoldeki yerinde rahatsızlanan Ula'ya ilk müdahalesi de tören alanında yapıldı. Kırklareli Valisi Birol Ekici ve İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit gazimizin başında bir an olsun ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin müdahelesinin ardından Ula, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine ambulansla sevk edildi. 
Vali Ekici gazimizi ziyaret etti
Kırklareli Valisi Birol Ekici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl Dönümünde Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törende protokoldeki yerinde rahatsızlanan ve ilk müdahalesi tören alanında yapılarak Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Kahraman Kıbrıs Gazimiz Hasan Ula'yı tedavi gördüğü Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ula'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol