Kibariye, Pınarhisarlı vatandaşları mest etti

5. Pınarhisar Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali'nde Kibariye rüzgarı esti. 7 Eylül Cumartesi günü sevenleriyle buluşan sanatçı, izleyenleri mest etti. Hep bir ağızdan söylenen şarkılar ile Pınarhisar halkına unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, hayranlarıyla olan samimi diyalogları ile dikkat çekti

Bu yıl 5'ncisi düzenlenen Pınarhisar Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali'nin 2. gününe Kibariye damgasını vurdu. Bir birinden farklı etkinlikler ve birçok seçenek ile gelen misafirlerine eğlenceye doyma fırsatı sunan festivalin 2. günü, Kibariye sevenleriyle buluştu. Saat 22.30 sıralarında sahne alan sanatçı, söylediği şarkılar ve cana yakın konuşması ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Konser alanını dolduran binlerce kişi ile hep bir ağızdan şarkı söyleyen Kibariye, en sevilen şarkılarını Pınarhisar halkı için seslendirdi. Zaman zaman seyirciyle kurduğu samimi diyaloglarla da dikkat çeken Kibariye, Pınarsihar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ile konuşması da izleyenlerin yüzünü gülümsetti. Sıcak tavırlarıyla izleyenlerin gönlünü çalan Kibariye, söylediği unutulmaz parçaları ile seyircileri mest etmeyi başardı. İki saat kadar sahnede kalan ve son ana kadar hareketli olan sanatçı, zaman zaman duygusal zaman zaman ise söylediği hareketli şarkılar ile izleyenlere müzik ziyafeti sundu.
En çok dinlenen şarkıları kendi yorumu ile seslendiren Kibariye, sahne aldığı süre boyunca seyirciyle olan diyalogunu hiç kesmedi. Bir yandan orkestrasına da takılan Kibariye, yaptığı esprilerle izleyenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Söylediği duygusal şarkılar eşliğinde dans eden konuklar, ardından gelen hareketli şarkılar ile doyasıya eğlendi. Şarkı aralarında organizasyonu düzenleyenlere teşekkür eden Kibariye'nin, Başkan Açıkgöz ile olan diyalogları da dikkat çekti. Samimi hareketleri ve cana yakınlığı ile Pınarhisar Belediye Başkanı'nın da gönlünü kazanan Kibariye, en kısa zaman da yeniden böyle bir organizasyonda yer almak istediğini ifade etti. Gecenin sonunda bir konuşma yapan Başkan Cingöz; "Kibariye hanıma bizleri kırmayarak buraya kadar geldiği için çok teşekkür ediyorum.
Bizde dahil olmak üzere burada bulunan binlerce insan onun sayesinde müziğe doydu. Sesinin kalitesinin yanı sıra, bizlere olan sıcakkanlılığından ötürü de ayrıca duyduğum minnettarlığı dile getirmek istiyorum.
İnşallah en kısa zamanda farklı bir organizasyonda yeniden bizlerle buluşur" dedi.
Kibariye fırtınası, seyirciyi aldı götürdü
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kibariye'yi izlemeye gelen vatandaşlar, beklentilerinin çok üzerinde bir sahne gösterisine şahit olduklarını söyleyerek; "Kibariye'yi canlı canlı izlemek bam başka bir şeymiş. Onu burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Söylediği şarkılar, samimiyeti ve insanlarla olan diyalogları onun niye bu kadar büyük bir sanatçı olduğunun göstergesi.
Dinlemeye gelen herkes onun şarkıları eşliğinde kimi zaman oynadı, kimi zaman duygulandı. Her iki anlamda da bizleri etkilemeyi başaran Kibariye'ye, Pınarhisar halkı adına teşekkür ediyorum. Onun bizler için burada olması, buraya gelmeyi kabul etmesi çok güzel. İnşallah bir kez daha dinlemek nasip olur" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Sahnede kaldığı her dakika izleyicilerle bir şeyler paylaşan Kibariye, gecenin sonunda onu dinlemek için gelen herkese teşekkür ederek, burada olmasına vesile olan herkesin emeğine sağlık diyerek Pınarhisarlı vatandaşların alkışları eşliğinde sahneden ayrıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol