KIRKSEDER’de tatil öncesi son program

Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) tatil öncesinde son programını geniş bir katılım ile gerçekleştirdi. Programa katılan isimler arasında Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’da yer aldı.

Atatürk Kültür Sanat Salonu’nda gerçekleşen programda edebiyata ve şiire gönül verenler bir araya geldi.
Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği Başkanı Fuat Ertuğral, tatil öncesinde son program olduğunu dile getirerek “Kırklareli’de şiire ve edebiyata gönül verenler için çok değerli programlar gerçekleştirme amacıyla toplanıyoruz.
Yüreğimizden gelenleri sayfalara dökerek paylaşıyoruz. Programlarımıza katılan bizler ile birlikte olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederiz.

Amacımız güzel paylaşımlar yapmayı sağlamak. Kültür sanat, edebiyat konularında manevi kazanımlar sağlamak için bir araya geliyoruz” sözlerini dile getirdi.
Geniş katılım gerçekleşti
Tatil öncesinde son programın gerçekleştiği salonda katılımcılardan da ilgi vardı. arasında Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’nın da katıldığı anlamlı programda şiirler okundu, satırlar gönüllerden gönüllere savruldu. KIRKSEDER Başkanı Ertuğral, “2017 yılı içerisinde son etkinliğimiz. Tatile gireceğiz çünkü. Ve bize, daha önce oluşumundan bu tarafa yardımları, özverileri ve katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
7 Ekim’de görev başında
Kırklareli’de şiirin ve edebiyatın buram buram yükseldiği KIRKSEDER, tatile giriyor. Tatil öncesinde son programını 03 Haziran günü gerçekleştiren dernek, bir sonraki programı için ise belirlediği tarih 7 Ekim olarak açıkladı.
Daha güzel programlar olacak
KIRKSEDER Başkanı Ertuğral, güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade ede-
rek katılımcılara teşekkürlerini dile getirerek “7 Ekim’de inşallah bundan sonraki programı açacağız. İyi bir katılım var. 50, 60 kişi var salonumuzda. Beni de mutlu etti tabi ki bu durum. Bundan sonraki programlarımızda da hep birlikte olacağız. Basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte daha güzel etkinliklerde görüşmek dileğiyle” sözlerini dile getirdi.
Şiire gönül verenler
Kırklareli’nin şiir sokağı KIRKSEDER, son programı yine duygu ve maneviyat yüklü oldu. Adeta bir şiir sokağı gibi kültür ve edebiyat kokan salonda, satırlar gönüllerden havalanıp bir başka gönüle kondu. Bir sonraki programa kadar şiire ve edebiyata doğacak özlem ise 7 Ekim’de son bulacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol