KIRKLAR'IN BELALISI NİĞDE

Kırklarelispor, sezon başında Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşarak elendiği Niğde Belediyespor karşısında bu kez ligde üzücü bir mağlubiyet aldı. Kırklarelispor, bu sonuçla beraber puan tablosunda 1 sıra gerileyerek play-off barajının son basamağı olan 5.sıraya indi.

Niğde deplasmanında yediği tek gol karşılığında 3 puanı bırakan Kırklarelispor, TFF 2.Lig Beyaz Grupta iddialı konumundan bir şey kaybetmedi. Futbol sezonunun ilk devresinin sonuçlanmasına 4 hafta kala Kırklarelispor, 5.sıradan zirve takibine devam edecek.
''Hayırlı mağlubiyet olsun''
Kırklarelispor, başa baş mücadele ettiği Niğde Belediyespor'a maçın son bölümünde 74.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Niğde 5 Şubat Stayumunda takımının galibiyet golünü Tunç Murat Behram kaydetti.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; ''Niğde Belediyespor karşısında alınan bu sonuç karşısında üzgünüz. İyi bir gidişatımız vardı. Bu galibiyetle süsleyebilseydik, çok daha iyi olacaktı. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Bugün şansımız yardım etmedi. Son dakikalarda gelen golle kaybetmek gerçekten hayal kırıklığı yaşamamıza neden oldu.
Taraftarımızı galibiyete ve başarılara alıştırdık. Bu maçtan sonra Kırklareli Halkı için sonuna kadar oynadığımız ama sonucunu getiremediğimiz bir maç olduğunu bilsinler. İlerleyen haftalarda inşallah coşkulu futbolumuzu sergileriz yine 3 puanları Kırklarelispor Taraftarına armağan ederiz.
Bugün yine Niğde Belediyespor karşısında üzüldük. Sene başında Ziraat Türkiye Kupası'ndan evimizde oynadığımız maçta Niğde Belediyespor'a kaybetmiştik. Önümüzdeki Sakaryaspor maçına hazırlanmaktan başka yapacak bir şey yok. Telafisi olan haftalardayız ve hala play-offa sıralamamız yetiyor. Mütevazi bir ekibiz, son haftalarda çok güzel top oynadık. Futbol sonuç oyunudur. Gelecek haftalarda futbol şansı umarız ki; yanımızda olur. Takımımız ve camiamız gerçekten sonuna kadar hak ediyor. Başarıya aç bir şehiriz. Bir mağlubiyet bizim şevkimizi kıracak değil. Belki de hayırlı bir mağlubiyettir.
Sakaryaspor maçına tüm şehirmizi davet ediyoruz
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; '' Play-off sıralamasında 5.sırada olsak ta, altımızdaki takımlar gümbür gümbür geliyor. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sakaryaspor, bizim lig yolunda en ciddi rakiplerimiz arasında yer alıyor. Sakaryaspor gerçekten Türk Futbolunda ekol olmuş bir camiadır. Her zaman saygımız var. Süper Lig kültürü olan bir camia ile karşılaşacağız. Sakaryaspor'da şu anki kadroda bile Süper Lig görmüş yıldız isimler var. Batuhan Karadeniz gibi Beykan Şimşek gibi ülkede bilinen yıldızlara sahipler.
Biz iç sahada taraftarı ile bütün olan bir camiayız. Bugünkü başarımızda ve büyük hayaller kurmamıza neden olan taraftarımızla kuruduğumuz güzel bağdır. Taraftarımız Sakaryaspor karşısında Atatürk Stadyumunu dolduracaktır. Beraber güzel bir sonuç almak isteriz.'' ifadelerini kullandı.
Kırklarelispor taraftarı; ''İyi günde de kötü gününde de yanındayız''
Kırklarelispor taraftarı; ''Niğde Belediyespor deplasmanında kaybettik ama üst lig iddiamız hala devam ediyor. Zorlu bir deplasmanda kaza sonucu alınan bir mağlubiyet olarak bakmak gerekir. Çok karamsar olmamak gerek. Takımımız hala iddialı bir konumda. Önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetler ile rakiplerimizin sonuçlarına bakacağız. Takım olarak başarılı bir ivmemiz var. Her şeyden önce takım ruhunu yakaladık. Volkan Başkanımız, yönetimimiz ve futbolcularımız canla başla çalışıyor. Biz de taraftar olarak, şehir olarak bu takıma sahip çıkmalıyız.
Önümüzdeki kritik Sakaryaspor maçına konsantre olmalıyız. Alacağımız iyi bir skor bizi çok daha havaya sokacaktır” dediler.
Teknik Adam Bulgurlu “Bu sefer olmadı”
Kırklarelispor Tenik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu açıklamasından şunları kaydetti. Bulgurlu “Bu hafta iyi oynamamıza rağmen rakibimiz Niğde Belediyeye mağlup olduk. Olsun şimidi önümüzde ki Sakarya mücadelesine hazırlanıyoruz. Allahın izni ile Sakarya mücadelesinden 3 puan ile döneceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sayın hocam salim kaya ve enis çeliksu da niye bu kadar ısrar ediyorsunuz. elinizde onlardan çok daha kaliteli ve gelecek vaad eden yedek oyuncular var. biraz da onlara şans tanıyın.