KIRKLARELİ HAYVANCILIĞI BİR DUAYENİNİ DAHA KAYBETTİ

İlimizin Pınarhisar ilçesi Akören köyünden, orman ve mera hayvancılığını yaşayarak öğrenen ve öğreten, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin kurucu üyesi, ailemizin temel taşı ve direği, bana “ben okuyamadım, sen okuyacaksın” diyerek, sonrasında da koyunculuğu ve inekçiliği uygulatarak öğreten, bugünlere kadar arkamda her zaman desteğini hissettiğim, rahmetli babamın yokluğunu bana hissettirmeyen, çok sevdiğim sevgili ağabeyim Naim Değirmenci Hakkın rahmetine erdi. Cenazesine katılıp acımızı paylaşanlardan, telefon ve sosyal medya üzerinden taziye dileklerinde bulunarak, üzüntümüzü paylaşan herkesten Allah razı olsun. Haklarınızı helal edin.
Bu vesile ile buradan ilimizdeki hayvancılıkla ilgili birimlere tekrar seslenmek istiyorum; ORMAN VE MERA HAYVANCILIĞI YAPANLARA SAHİP ÇIKIN. ÇÜNKÜ ONLAR ÇOK DEĞİL. ONURLUDURLAR. SİZE GELEMEZLER, İSTEYEMEZLER. SİZ ONLARI BULUN. ONLARI MODERNİZE EDİP, GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİLERİYLE BULUŞTURUN. HAYVANCILIĞIN GERÇEK SAHİBİ ONLAR. ÇAKMALARI ZORU GÖRÜNCE ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ HER ZAMAN SİZİ BIRAKIR.
***
Evet sayın okurlarım, sevgili hayvancı kardeşlerim… Geçen hafta müjdesini verdiğimiz, Kırklareli Canlı Hayvan Ticaret Borsamızın ilk satış günü olmasına rağmen, ALICILARIN VE SATICILARIN ALDANMAYACAĞI, GÜNÜN ARZ TALEP DENGESİNE GÖRE AÇIK ARTTIRMA USULÜ, CANLI KİLOGRAM FİYATINI EN FAZLA VERENİN, DANALARI VE KUZULARI, ALICILARI TARAFINDAN SATIN ALINDIĞINI HEPİMİZ GÖRDÜK.
HAYVANCI KARDEŞLERİME TAVSİYEM, BİNBİR ZAHMET, EMEK VE MASRAFLA YETİŞTİRDİĞİNİZ HAYVANLARINIZI, AYAĞINIZA GELEN ARACILARA ALDANMAYINIZ. PİYASA HER YERDE AŞAĞI YUKARI AYNI. ETİN KG. FİYATI BELLİ. ARACILARIN KAZANACAĞI PARAYI KENDİNİZ KAZANIN. GELİN, KIRKLARELİ CANLI HAYVAN TİCARET BORSASINDA SATIN VE PARASINI PEŞİN ALIN.
BORSAMIZDAKİ İLK SATIŞ HAFTASINDAN SONRA, bayram haftasına girerek, mübarek Ramazan Bayramımızı kutladık. Allat tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazlarımızı kabul etsin. Sağlık, mutluluk ve bol bereketle tekrar kutlamayı nasip etsin inşallah.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol