KİPTAŞ Kaynaca’da toplu konut üretecek

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ile Kaynarcada ilk etapta 24 dairelik Toplu Konut Projesi için mutabakatlar sağlandığını açıkladı. Türker, 2+1 konut projesi ile ilgili ilk çalışmaların başladığını bildirdi. İnşaatların her katta 2 daire olacak şekilde 3 katlı olarak yapılacağını ve toplamda 4 bloktan oluşacağını aktaran Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, gelişmeleri Belediye sosyal medya hesaplarından duyurulacaklarını açıkladı. Türker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, KİPTAŞ yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, beldede toplu konut projesi başlatacaklarını açıkladı. Bu anlamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ile Kaynarca Belediyesi arasında ilk etapta 24 dairelik Toplu Konut Projesi için ilk mutabakatlar sağlandığını açıklayan Türker, ön çalışmalara başlandığını belirtti. Türker, “Belediyemize ait arsa üzerinde özellikle ihtiyaç sahibi aileler için uzun vadeli ve çok uygun fiyatlı 2+1 modern evler yapılacak. İnşaatlar 3 katlı olup her katta 2 daire olacak, toplamda 4 bloktan oluşacak. Gelişmeler Belediyemiz sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na, KİPTAŞ yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi önceliğimiz halkımızdır. Halkımızın refah ve mutluluğu için tüm meclis üyelerimiz ve Belediyemizin emekçi ekipleri ile birlikte çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol