KIMSENIN GÜCÜ YETMEZ

Bu günlerde; aydin diye geçinen bazi kisilerin olusturmus oldugu guruplarda "Avrupa standartlarina uyma. Bir Avrupali gibi düsünme. Avrupa medeniyetine ulasma. Avrupalilasma " gibi sloganlar ortalikta cirit atar oldu.
Avrupa insaninin gözünde bizler, sanki daha önceleri, kültürsüz ve medeniyetsiz, düsünmesini bilmeyen cahil bir millet haline dönüstürüldük neredeyse.
Binlerce yillik medeniyetimizi ve kültür birikimlerimizi inkâr eder duruma getirildik. Sistemli bir sekilde, içerden ve disardan bazi kisi ve mihraklarca, vatanimiza, milliyetçiligimize ve inançlarimiza dil uzatildigi halde, onlara sadece seyirci olmakla yetiniyoruz. Yozlastirilmis bir toplum haline getirilmek isteniyoruz. Çünkü bu unsurlar o devlet içersinde yasayan bireyleri birbirine baglayan seylerdir. Bunlarin degerleri ortadan kaldirildigi ve artik bir anlam ifade etmedigi zaman, o devleti, istediginiz gibi parçalar veya idare edersiniz.
Dis mihraklarca ve onlarin isbirlikçileri tarafindan, vatanimizda her gün, yeni, yeni oyunlar tezgâhlanmakta ve sahneye konulmakta. Bunun bedeli de sehit kanlari ile ödenmektedir. Aci tablolari her gün televizyon ekranlarin da gözümüzün önüne gelmektedir. Evlatlarini sehit veren, analar, babalar, eslerini kaybeden taze gelinler, öksüz kalan yetimler, sanki agiz birligi yapmisçasina "vatan sag olsun"diyorlar.
Evet, vatan sag olsun. Çünkü vatan olmazsa, bayrak olmazsa, millette olmaz. Simdi, vatanimiza, bayragimiza, dilimize, dinimize ve güvenlik güçlerimize sahip çikma zamanidir. Birlik olma zamanidir. Bu vatan bizim. Bunu parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bunun ne anlama geldigini bilmeyen varsa, Çanakkale'de yatan sehitlerimizi bir kere ziyaret etsinler.
O insanlar ki, bu vatan topraklari isgal edilmesin diye orada kanlarini döküp sehit düstüler.
Vatanimizin her karis topragi sehit kaniyla sulanmistir. Çanakkale'yi sadece bir örnek olarak vermek istedim.
Vatan için canini vermis, sehitlerimizi bir kere daha anarken, Allah'tan rahmet diliyorum.
Saygilarimla.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol