Kentin Gazetesi 14 yaşında

Önadım Medya Grubu’nun kentin ismini verdiği Kırklar Haber Gazetesi, kuruluşunun 14’üncü yılını dostları arasında kutladı. Gazetenin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün 14’üncü yaş günü pastasını Yazı İşleri Müdürü Murat Taner ile birlikte kestiği doğum gününde nice 14’üncü yıllar temennisinde bulunuldu. 

Kırklar Haber
Önadım Medya Grubu’nun kentin ismini verdiği Kırklar Haber Gazetesi, kuruluşunun 14’ncü yılını dostları arasında kutladı. Gazetenin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün 14’ncü yaş günü pastasını Yazı İşleri Müdürü Murat Taner ile birlikte kestiği doğum gününde nice 14’ncü yıllar temennisinde bulunuldu.
Kentin nabzını 21 Ocak 2004 tarihinde tutmaya başlayan Gazetemiz Kırklar Haber, kuruluşunun 14’ncü yıl dönümünü kutladı. Önadım Medya Grubu binasında gerçekleşen kutlamaya Gazetemizin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün başta olmak üzere Kırklareli Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanı Mehmet Hilmi Çiler, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Özgür Tiran, İLESAM İl Temsilcisi ve Mahalli İdareler Müdürü Alaeddin İkican, Anadolu Ajansı İl Temsilcisi Özgün Tiran, Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici ve muhabirler Fırat Maldır, Kadir Sinici, Trakya’nın çelebisi Yazar Selahattin Demiraco katılım gösterdi. Katılamayanlarında çiçek gönderdiği kutlamada Önadım Gazetesi ve Gazete Kırklareli ile Kırklar Haber Gazetesi personeli de hazır bulundu.
Öznur Tüzün’ün kardeşi Demet Tüzün ile birlikte hazırladığı doğum günü pastasını Öznur Tüzün, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü H. Murat Taner ile birlikte kesti. Tüzün, pastayı keserken “Nice 14’üncü yıllar” temennisinde bulunarak Önadım Medya Grubu bünyesindeki medya organları arasında Kırklar Haber’in kendi kurduğu ilk gazete olması nedeniyle gözünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.
Öznur Tüzün, “Önadım Gazetesi ile başladığımız medya koşumuz, 2004 yılında Kırklar Haber Gazetesi’nin yayın hayatına ‘merhaba’ demesiyle uzun soluklu bir maratonun ikinci kavşağı oldu. Aslında Kırklar Haber benim ilk göz ağrımdır. Medya sektöründe kurucusu olduğum ilk gazetedir.
Bu kavşaktan sonra kurumsallığımız, basın merceğimiz Kırklareli sınırlarını aşarak, bölgede ses getiren bir yayın mecrasına dönüştü. 14 yaşına giren gazetemiz Kırklar Haber’in bizim gönlümüzdeki yeri çok ayrıdır. Bütün yayınlarımız bizim bir parçamızdır. Ama Önadım ile yürüdüğümüz yolda, Kırklar Haber’in kurulması ile gücümüz çoğalmış, önümüz daha da aydınlanmıştır. Bünyemizdeki hem alaylı hem de okullu personelimiz ile yayınlarımız Trakya’yı basın projeksiyonu olarak himaye edecek enerjiye ulaşmıştır. Önceliğimiz her zaman halkımız, esnafımız, üreticimiz çiftçimizdi. Biz her zaman bu işi amatörce yaptık. Ama profesyonel bir ruh ile bunu taçlandırdık. Daha nice 14 yıllara, nice yeni yayınlar ve projelerle…” dedi.
Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü H. Murat Taner’de doğum günü kutlamasına katılanlara teşekkür etti.
Şehir dışında olduğu için doğum Günü kutlamasına katılamayan Erman Ulusoy telefonla arayarak tebrik ederken, Alternatif Medya Grubu da gönderdiği çiçekle 14’üncü yaşımızı kutladı.
Bu arada davete katılan İLESAM Temsilcisi ve Mahalli İdareler Müdürü Alaeddin İkican, “Sevgiden Ötesi Yok” isimli kitabını Öznur Tüzün’e günün anısına hediye etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol