Kentimizin markalaşması için başlattığımız çalışmalar yeni yılda da devam edecek

Kırklareli Valisi Birol Ekici yayımladığı yeni yıl mesajında, “Kırklareli Valiliği olarak geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Kırklareli’mizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir” dedi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2023 yılına saatler kala yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı geride bırakarak, umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.
İlimizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımız ile koordinasyon içinde eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, tarım ve hayvancılıktan altyapıya, ulaşıma kadar pek çok alanda önemli çalışmaların yapıldığı bir yılı geride bıraktık.
Kırklareli Valiliği olarak geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Kırklareli’mizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir. Bu vesileyle; 2023 yılının, hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Kırklareli halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.” (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol