Kendisi küçük Kırklarelispor aşkı büyük

Kırklarelispor kombine bilet satışlarında son günlere girildi. Taraftar gruplarının sosyal medya üzerinden başlattığı kombine seferberliği karşılığını almaya başladı. Son günlerde artan kombine satıları arasında bir tane var ki diğer tüm kombine satışlarından daha değerli. Mehmet Karşut isimli taraftar harçlıklarını birktirerek kombine biletini Başkan Volkan Can’ın elinden aldı. Yaşı küçük ancak Kırklarelispor aşkı büyük olan Karşut, pek çok taraftara da örnek oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Kırklarelispor’un taraftarıyla buluşmasına artık 4 gün kaldı. Ligin ilk maçında kendi taraftarının önünde galibiyet kovalayacak yeşil-beyazlı ekip, kendi sahasında dolu tribünlerle lige başlamak istiyor. Bunun için de kombine satışlarını arttırmayı hedefliyor. Bu nedenle kombine satışları için sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya devam ediyor.
“Tüm taraftarlara örnek olsun”
Kombine satışları kapsamında genç bir Kırklarelispor taraftarı da kombine biletine kavuştu. Harçlıklarından biriktirdiği paralarla bileti almaya hak kazanan Mehmet Karşut, biletini Kırklarelispor Kulüp başkanı Volkan Can’dan aldı. Karşut’un fedakarlığı sonrasında sosyal medyadan diğer taraftarlar da destek verdi.
Taraftarlar sosyal medyada Başkan Volkan Can’ın paylaştığı fotoğrafın altına “Bir playoff görsün inşallah”, “Tebrikler genç adam”, “Adamın dibi helal olsun kardeşime”, “İnşallah örnek olur tüm gençlere”, “Tebrikler koca yürekli kardeşime Allah her daim gönlüne göre versin”, “Helâl sana kardeşim Kırklareli halkına örnek olsun haydi Kırklareli takımına destek ol” ifadeleri kullanıldı.
Temsilcimiz Kırklarelispor’un mücadele edeceği Beyaz Grup’ta futbol heyecanına artık 4 gün kaldı. Şu ana kadar transfer ettiği 10 oyuncuyla kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlı ekip, yeni sezonda da başarılı bir grafik sergilemeyi hedefliyor. Kırklarelispor, ligdeki ilk maçında 1 Eylül Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda İnegölspor’u konuk edecek. Mücadele saat 17.00’da başlayacak.
10 oyuncu kadroya katıldı
Geçtiğimiz sezon Kırmızı Grup’ta başarılı bir sezon geçirerek ligi 45 puanla 8. sırada tamamlamayı başaran Kırklarelispor, yeni sezonda da üst sıralarda yer almayı hedefliyor. 2019-2020 Sezonu’nda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilimizi temsil edecek olan Kırklarelispor, kadrosunu 10 oyuncu ile güçlendirdi.
Kırklarelispor, transfer çalışmaları çerçevesinde Antalyaspor’dan Yusuf Çelik, Sivas Belediyespor’dan İbrahim Sürgülü, Altay Spor Kulübü’nden Serkan Sözmen, Gazişehir Gaziantep’ten Bahadır Çiloğlu ve Emre Keleşoğlu, Fenerbahçe’den Caner Koca, Bandırmaspor’dan Deniz Ataç, Bucaspor’dan Burak Sürmeli ve Nazilli Belediyespor’dan Görkem Bitin’i kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı ekip son olarak Menemen Belediyespor’dan Umut Pusat ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İlk maçta taraftar önünde hedef
3 puan
Bu sezon yapılan kura çekimi sonrasında Beyaz Grup’ta mücadele edeceği belli olan temsilcimiz Kırklarelispor, sezona evinde merhaba diyecek.
Yeşil beyazlılar, 1 Eylül Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda İnegölspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Kırklarelispor’un ilk rakibi İnegölspor olacak.2 takım tarihlerinde 10 kez karşı karşıya gelirken bu maçlardan 3’ünü temsilcimiz kazandı. 3 maç da İnegölspor’un galibiyetiyle sonuçlanırken, 4 maç berabere bitti.
Geçen sezon nasıl geçmişti
Temsilcimiz, Kırmızı Grup’ta 2018-2019 Sezonu’nu 45 puanla 8. sırada noktaladı. Kırklarelispor, ligde aldığı 12 galibiyetin 7’sini kendi evinde, 5’ini ise deplasmanda elde etti. Temsilcimiz, 12 galibiyetin yanı sıra ligde 9 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 27 puan toplayan yeşil beyazlılar, dış sahada ise 18 puan elde etti. Ağları 46 kez sarsan yeşil beyazlılar, kalesinde ise 40 gol gördü. Kırklarelispor’da Ahmethan Köse attığı 14 golle takımın en golcü oyuncusu olurken onu 12 golle Mert Sinan Pekesen, 9 golle İlter Ayyıldız, 3 golle Emre Balkı, 2’şer golle Nuh Aşkın ve Müslüm Aydoğan, 1’er golle ise Yusuf Çelik, Emre Keleşoğlu ve Caner Koca takip etti.
Olası playoff rakiplerimiz
Ankara Demirspor, Bandırmaspor Baltok, Bayburt Grup Özel İdare, Birevim Elazığspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ergene Velimeşespor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor, Tuzlaspor, Utaş Uşakspor, Van Büyükşehir Belediyespor
7 takımla geçen yıl oynadık
Kırklarelispor, bu yıl geçen sezon mücadele ettiği 7 takımla bu sezon yeniden karşılaşıyor.
Bak Spor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Zonguldak Kömürspor bu 7 takım.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol