“Kendi çabalarımızla ayaktayız”

Erikler Spor Kulüp Başkanı Mesut Akgül dün Önadım Gazetesi tesislerini ziyaret etti. Kulüp olarak verdikleri mücadeleler hakkında açıklamalar yapan Akgül, kendi kendilerine bir şeyler yapmaya çalıştıklarını kaydederek hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu ifade etti.
1987 yılında kurulan Erikler Spor Kulübü verdiği aranın ardından yaklaşık 7 yıl önce, tekrar yeşil sahalara dönmüştü. Yaklaşık 4 yıldır takımın kulüp Başkanlığı görevini üstlenen Mesut Akgül, gerek yönetim, gerekse takım olarak verdikleri mücadeleler sayesinde 1. Amatöre yükseldiklerini söyledi. Tabiri caiz ise kendi yağlarında kavrulan kulüp, öğrenciler ve yerel sporcuların oluşturduğu 50 kişilik lisanslı oyuncu ile gelecek vaat ediyor. Amaçlarının Süper Amatöre yükselmek olduğunu belirten Akgül; “Bizler futbola olan sevdamız ile buralara geldik. Oyuncularımız para almadan, futbol sevgisi ile sahaya çıkıp mücadele ediyorlar. Çünkü spor gönül işidir. 50 sporcumuzun hepsini tek tek takip ediyoruz. Masrafları cebimizden karşılıyoruz. Amatörce bir sevda bizimkisi. Köyümüzü seviyorum, adımız duyulsun istiyorum” dedi.
Kulüp olarak pek çok zorlukla karşı karşıya olduklarını söyleyen Akgül şöyle devam etti; “Her türlü giderimizi kendi imkanlarımızla bizler karşılıyoruz. Örneğin haftada iki defa sentetik çim sahada antrenman yapıyoruz. Ama soyunma odaları bizlere açılmıyor. Oyuncularımız kulübelerde giyinmek zorunda kalıyor. Aslında orası hafta sonu da bizlere açılsa, maçlarımız orada oynansa hem daha çok taraftarımız bizlerle olur, hem de Vali Yaman Spor Tesislerine araçlarla gitmek, masraf etmek durumunda kalmayız.
Bunun yanında bazen yaşanan hakem hataları, canımızı en oldukça yakıyor. Yine maç esnasında sağlıkçıların olması ama bir ambulansın olmayışı yaşadığımız olumsuzlar arasında yer alıyor.
Ama bizler her şeye rağmen içimizdeki futbol sevgisiyle sahaya çıkıp, sonuna kadar hem bu zorluklarla hem de rakibimizle mücadele etmeye, kendi çabalarımızla ayakta kalmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol