"Kazanan Babaeski Şoför esnafı oldu"

Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası mevcut Başkanı  Mustafa Buyur, 184 oy ile yeniden başkan seçildi. Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın, 2014-2015-2016 2017 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda 3 aday arasından sıyrılıp yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Buyur, yeni dönemde yeni projeler ile yoluna devam etmeyi amaçladığını ifade etti. 

Geçtiğimiz haftasonu olağan genel kuruldan güven oyu alarak yoluna devam eden Mustafa Buyur, yeni dönemde yeni projelerin ve önemli çalışmaların altına imza atmak istediğini dile getirdi. Başkanlık koltuğunda oturmanın sadece kağıt üzerinde olduğunun altını çizen Başkan Buyur, "Başkan ve yönetim kurulu üyeler ve yaşadığı şehir için çalışmazsa hiçbir önemi yoktur. Biz bugüne kadar nasıl derdi olana kağımızı hiç kapatmadıysak bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Güler yüzlü ve üyelerimiz için çalışacağız. Başkanlık koltukta oturmakla olmaz. Eğer siz odanız ve yaşadığınız şehriniz için çalışırsanız başkan olursunuz. Üyelerimizin bize güveni genel kurulda gördük. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederiz. Güzel ve demokratik bir şekilde gerçekleşen genel kurulumuzun ardından yeniden iş başına geçme vakti" sözlerini ifade etti.
"Bayrağı kaldığı yerden yükseltmeye devam
edeceğiz"
Babaeski Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur, güven tazeleyerek çıktığı genel kurulun ardından çalışmalarına devam edeceğini ifade ederek, "Genel kurulda demokratik ve güzel bir şekilde yarıştık. Herkesin tek amacı, oda üyelerimiz ve Babaeskimiz için güzel işler yapmaktı. Şimdi bayrağı kaldığı yerden yükseltmeye devam edeceğiz. Bu yüzden hepimiz oda olarak üyelerimiz yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunlarımızı çözmek için ve daha da güçlü bir oda haline gelemk için çalışacağız" dedi.
"Hiçbir zaman
ailelerimizin başını öne eğip yüzünü kızartacak bir şey yapmadık"
Göreve geldiği 2014 yılından bu yana yaptığı çalışmalarda başını öne eğmesine sebep olacak bir çalışmanın altına imza atmadığını ifade eden Başkan Buyur,"Hepinizin bildiği üzere 2014 yılındaki seçimlerimizden sonra ben ve arkadaşlarım seçilerek göreve başladık. Bizlere verilen bu görevde hiçbir zaman ne ailelerimizin başını öne eğip yüzünü kızartacak ne de sizlere karşı yüzümüzü kızartacak hiçbir şey yapmadığımızın kanaatindeyim. Sevgili dava arkadaşlarım göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli üyelerimiz için üstün ve kaliteli hizmet anlayışımızla büyük bir gayret ve hizmet azmimiz ile çaba göstererek 5362 sayılı kanun ve yönetmelik ve statümüze bağlı kalarak gayret ve özenle çalışarak sizlere hizmet vermeye çalıştık" sözlerini dile getirdi.
"Koltukta oturmadık, odamız için çalıştık..."
Başkanlığa geldiği günden bu yana önemli çalışmaların altına imza attıklarını ve koltukta oturmak için bu göreve gelemdiklerini ifade eden Başkan Buyur, "Yönetime geldiğimiz günden bu yana bir çok icraat gerçekleştirdik. Başkanlık koltuğu için değil, çalışmak için buraya geldik. Koltukta oturmadık, odamız için çalıştık. Sizler ile geçen bu zaman sürecinde yapmış olduğumuz hizmetleri kısa kısa özetlemek istiyorum.
1- Odanın işleri, mevzuat ve genel kurul kararları doğrultusunda yerine getirilmiştir.
2-Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve üst kuruluşlar tarafından verilen görevler titizlikle yerine getirilmiştir.
3-Üyelerin, mesleki ve teknik ihtiyaçları karşılanmış, mesleki faaliyetlerine yardımcı olmak amacı ile gerekli çalışmalar yapılmıştır.
4-Üyelerin, birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde gerekli koordine ve çalışmalar yapılmıştır.
5- Üyelerin, çalışma konularına giren hususlarda hakları korunmuş, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur.
6-Üyelerin, faaliyet konularına giren işlerde, gelişmelerine yardımcı olmak ve katkı sağlamak amacıyla etkinlikler düzenlenerek bu konuda gerekli çalışmalar yapılmıştır.
7-Üyeler ile müşteriler arasında çıkan anlaşmazlıklar giderilmeye çalışılmıştır.
8-İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde her yıl düzenlenen “Karayolu Trafik Haftası” etkinliklerine en üst düzeyde katılım sağlanıp, gerekli koordine ve çalışmalar yapılmış, bu etkinliklere odanın imkânları ölçüsünde maddi katkı sağlanmıştır.
9-Yönetim Kurulu toplantıları en az ayda bir defa olmak üzere üye tam sayısının çoğunluğu ile toplanıp hazır bulunanların çoğunluğu ile mevzuat, ana sözleşme ve genel kurul kararları çerçevesinde kararlar alınmış ve yerine getirilmiştir.
10-Muhasebe, personel ve muamelat işlemleri; 5362 sayılı Kanun ve bu Kanun uyarınca yayımlanan yönetmelik hükümleri kapsamında yerine getirilmiştir.
11-Üyelerin, talepleri doğrultusunda, gerekli belgeler onaylanarak verilmiştir.
12-Mesleki teamüllere aykırı davranışları tespit edilen üyelere, yazılı ve sözlü uyarılar yapılmıştır.
13-Kamu kurum ve kuruluşları tarafından istenen temsilcilere gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.
14- Odamız üyesi olup basit usule tabi vergi mükelleflerimizin muhasebe işlemlerini odamız bünyesinde yürütülerek üyelerimizin daha ekonomik, daha kaliteli hizmetten faydalanmasının devamını sağladık"
"Vicdani
sorumluluğumuzdur"
Çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğinin altını çizen Başkan Buyur, ", “Kazanan Babaeski Şoför esnafı oldu. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için gece gündüz demeden Yönetim Kurulum, Denetim Kurulum, personelim ile birlikte çok çalışacağız. Bu bizim taahhüdümüzdür. Vicdani sorumluluğumuzdur” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol