Kaynarca’ya Atıksu Arıtma Tesisi Kazandırılıyor

Kaynarca Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinin beldeye kazandırılması için gerekli anlaşmayı İller Bankası ile yaptı. Belediye Başkanı Serdar Türker, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyla müjdeli haberi Kaynarcalılarla ve kamuoyuyla paylaştı.

Kaynarca beldesi Kavak değirmen mevkiinde hayata geçirilecek olan Atıksu Arıtma Tesisi hakkında açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, projenin hayırlı olmasını temenni etti.
Proje 5 bin metre karelik alana
yapılacak
Başkan Serdar Türker proje hakkında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve önemli Projeler yapmaya devam ediyoruz. Atıksu Arıtma Tesisimiz için İller Bankası ile anlaşma imzalandı. Kavak değirmen mevkiinde Belediyemiz tarafından peşin ödeme yapılarak satın alınan 5 bin metre karelik alan, İller Bankasına Atıksu Arıtma Tesisi yapılmak üzere teslim edilmiştir. Kaynarcamıza ve Halkımıza Hayırlı olsun.”
“Laf değil iş üretmeye devam edeceğiz”
Görevde olma amaçlarının hizmet etmek olduğundan bahseden Türker, “Her şeyi Kaynarca için Kaynarcalılar için yapıyoruz. Göreve geldiğimizde sözünü vermiştik biz laf üreten değil iş üreten belediyelerden olacağız. Bu sözümüzün hala arkasındayız. Kaynarca’nın çehresini değiştirerek önce Türkiye’ye sonra Dünyaya Kaynarcamızı tanıtacağız. Bizi diğer belediyelerden ayıran en büyük özellik koltuk için değil halkımız için bu göreve gelişimiz. Hep dediğim gibi laf değil iş üretmeye devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız projeler gelecekte yapacağımız projelerin teminatıdır. Bunlar daha başlangıç yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol