Kaynarca’nın Halkçı Belediye Başkanı Serdar Türker

Kırklareli adına, 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinin galibi ne AK Parti, ne CHP, ne MHP oldu… 17 aylık süreç incelendiğinde kazanan sadece Kaynarca ve Kaynarcalı idi. İlçe sakinleri tarafından takip edilen Belediye Başkanı Keşke burada olsa dedirtti

30 Mart yerel seçimleri sonrasında sessiz sedasız ve halkın isteği ile oturduğu Belediye Başkanlığı koltuğunda, arkasında bıraktığı 17 ayda Kırklareli genelinde daha önce eşine rastlanmayan bir başarının ve hizmet koşusunu gerçekleştiren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, BİR ÇOK İLÇE VE BELDE SAKİNİNİN KEŞKESİ DURUMUNDA.
Hem sosyal Medyadan hemde birçok platformda halkı ilgilendiren konuların bekçisi olarak dikkatleri kısa sürede çeken Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, yaptıkları ile şimdiden Kırklareli’de Başkanlar gündeminin en verimli işçisi olarak adını unutulmazlar arasına yazdırdı.
Beldeye gerçekleştirilen ziyaretler, belde sakinleri ile şehirlerarası yapılan kültürel ziyaretler, halkın hizmetine arz edilen hizmetler ve tarihin yerlerin yeniden elden geçirilerek değerlerinin 2’ye hatta 3’e katlanması durumu düşünüldüğünde Kırklareli’de bir Serdar Türker gerçeği işaret ediliyor. 

SERDAR TÜRKER VE
KAYNARCALI HALKIN
GÖNLÜNÜ KAZANAN
HİZMETLERİN AÇIKLAMALARI
(OKUYACAĞINI PAYLAŞIMLAR SON 1 HAFTADAN İBARETTİR)
1 - Değerli Arkadaşlar, yarın İstanbul Beylikdüzü ve Avcılar Belediye Başkanlarımız ile Görüşmeye gidiyorum, yeni projeler ve Kaynarcamızın Gelişimi için detayları konuşacağız, her alanda gelişen ve güzelleşen bir Kaynarca için mücadeleye devam etmek zorundayız.
2 -Şehir içinde düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz, farklı bir Kaynarca için durmadan çalışmak zorundayız. Eksiklerimiz mutlaka var, ancak her gün için önemli çalışmalar yapıyoruz.
3 - Burası Kaynarca, geliştireceğimiz projelerle çok farklı bir şehir olacağız, Marka olmak ve tarihi dokuyu korumak çok önemli . Biz işimize bakarız; laf değil iş üretiriz. Halkın yanında halkla birlikteyiz.
4 - Işıklar Mahallesi Kışlalar bölgesinde uzun yıllardır açılamayan yol bugün yapılan çalışma ile açıldı, daha önce Dozer ile sert Kayalık alanda yapılan çalışmadan sonra bugün de Greyder Tarafından yapılan çalışma ile hizmete açıldı, hazır beton dökülerek son derece güzel bir yol olacak, Greyder Gönderen Pınarhisar Belediye Başkanımız Sn Mustafa Cingöz e çok teşekkür ediyorum.
Kaynarcamıza hayırlı olsun çok önemli olan alt ve üst geçit projelerimiz için girişimlerimiz devam ediyor, çok yakında üst geçit yapılacak sonra sağlık ocağı bölgesine alt geçit için çalışma yapacağız, yeter ki insanımıza bir şey olmasın..
5 - Ekmek fırınımız bizim için çok önemli , değerli halkımız için hem ucuz hemde kaliteli ekmek üretiyoruz, Temizlik ve hijyen için çok dikkatli çalışılıyor, 300 gram ekmeği 0,75 kuruştan halkımıza sunuyoruz, Odun Ateşinde en doğal şekilde katkısız olarak hazırlanan ekmeğimiz için fırın içinde ve dış cephede gerekli çalışmalar yapıldı, işte fırınımızın son durumu , Kaynarcamıza hayırlı olsun
6 -Bugün Pınarhisarda , Poyralı Köyünün hemen arkasında açılması düşünülen Kalker Ocağına karşı Poyralı Halkıma destek vermek için düzenlenen Toplantıya katıldık, Doğa ve Çevreye karşı çok acımasız bir savaş Yapılıyor , ancak halk çok bilinçli , bu topraklar, çevre ve Doğa artık katledilmesin, bizde komşu KÖYÜMÜZ olan Poyralı halkının yanında yer alarak destek verdik, bundan sonra da her zaman Yanlarında olacağız...
7 -Halkımız ıslanmasın, üşümesin ve ayakta araba beklemeyip otursun diye yaptığımız yolcu duraklarından bir tanesi ve etrafı ; yorum yazmıyorum..
8 - Bugün Akşam üzeri çocuklarımız için çok güzel bir sürpriz hazırladık, özellikle Çocuklarımızı Taş Değirmen yanında Kocataş dere kenarına bekliyoruz.
Kaynarca da bir ilk olacak bu etkinlik için haydi çocuklar Taş Değirmen yanında saat 18:00 de buluşalım, çocuklarımız ve ailelerini de bekliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kim ne derse desin şimdi vekil seçilenlere bile bakınca düşünüyorum da serdar başkan kadar kırklarelilinin hakkını savunacak kişi yoktur. umarım vekil olur ve kırklareli senelerdir kaçırdığı hizmetleri kopartacak vekille buluşmuş olur. üstelik particiliğe de bakmaz bu iş hizmeti heryerden koparacak tatlı dilli çalışkan çevresine etkili biri. kaynarcalı çok şanslı. biz hemen yanındaki ilçede senelerdir bir festival bir de pazar yeriyle avutulup kaldık. serdar başkan kırklarelideki tüm belediyeleri ama en çok da kendi partilerinin ego zehirlenmesi yaşayıp yaymış haldeki belediyelerini dumura uğrattı.

  2. Nevzat SAN Gazeteci-Yazar 17 Ağustos 2015 Pazartesi 20:51:11

    Kutluyoruz Sayın Başkan.İcraatlarınız ve öngörülerinizle örnek olma yolunda ilerliyorsunuz.Saygılar.Nevzat SAN