Kaynarca’dan anlamlı destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) sınırımızda bulunan terör örgütlerini bölgeden temizlemek adına yürütülen “Zeytin Dalı Harekatı” 53. gününü geride bıraktı. Türkiye’nin dört bir yanından Afrin’deki Mehmetçiğe destek yağarken, konu ile ilgili bir proje de Kaynarca Belediyesi tarafından başlatılmıştı. Kaynarca Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen proje geçtiğimiz Cuma günü sona erdi. Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, vatandaşlara hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynarca Belediyesi öncülüğünde başlatılan projede Afrin’de bulunan ve terör örgütü mensuplarını bölgeden temizlemek için mücadele eden Mehmetçiklerimize destek olmak amaçlanıyor. Geçtiğimiz hafta başlayan ve 9 Mart Cuma günü sona eren proje sonucunda; Afrin’deki askerlerimize gönderilmek üzere; 2 bin 362 çift çorap, bin 155 adet iç çamaşırı, 311 adet atlet, 41 çift eldiven, 83 adet şapka, 258 adet termal giysi ve 10 adet termal üstlük toplandı. Bölgeye gönderilecek ürünlerle askerlere manevi açıdan destek olmak amaçlanıyor.
“Askerlerimizin daima yanındayız”
Konu hakkında açıklama yapan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Sınır bölgemize konuşlanan terör örgütü mensuplarının temizlenmesi için sürdürülen “Zeytin Dalı Harekatı”nda bölgede bulunan askerlerimizin daima yanındayız. Onlar biz buralarda rahatlıkla yaşayabilelim diye Suriye’deler. Bizlerde askerlerimizin bu fedakarlıklarına elimizden gelen her şekilde karşılık vermek istedik. Bunun için de bu kampanyayı başlattık. Kampanyamızla Suriye’deki askerlerimize atkı, bere, iç çamaşırı ve bere göndermek istedik” şeklinde konuştu.
“Kaynarca halkı her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlılığını gösterdi”
Projenin amacından bahseden Türker, “Kahraman ordumuzun yaptığı harekatta görev alan Mehmetçiklerimize moral vermek ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek için böyle bir kampanya düzenledik. Malumunuz orada kahraman Mehmetçiğimiz bölgedeki teröristleri temizlemek için bulunuyorlar. Kahraman Mehmetçiklerimize hem moral olmak hem de yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bu kampanyayı hayata geçirdik. Sağ olsun Kaynarca halkı her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlılığını gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Destek verenlere teşekkürler”
Destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Türker, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’de devam eden “Zeytin Dalı Harekatı”nda görevli Kahraman Askerlerimize verilmek üzere Belediyemizce organize edilen yardım kampanyası sona ermiş olup, halkımızın desteği ile 2.362 çift çorap, 1.155 adet iç çamaşırı, 311 adet atlet, 41 çift eldiven, 83 adet şapka, 258 adet termal giysi ve 10 adet termal üstlük toplanmış olup, desteklerinden dolayı; Kaynarcamızın çok değerli halkına, Dore Çorap firma sahibi Sayın Lütfü Söylemez Beye, Bross Çorap firma sahibi Sayın Mustafa Kozuva Beye çok teşekkür ediyoruz. Kaynarca Halkı her zamanki gibi yine çok duyarlı davranmıştır. Kahraman askerlerimizle, şanlı ordumuzla, kahraman emniyet kuvvetlerimizle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol