Kaynarca’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Kırklareli’nde en çok çalışan Belediyelerinden biri olan Kaynarca Belediyesi hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Neredeyse her gün yeni bir icraatını hayata geçiren belediye, beldenin yollarını iyileştirmeye devam ediyor.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kaynarca Belediyesi, bölge halkı tarafından büyük takdir topluyor. Vatandaşları için gece gündüz demeden çalışan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Seçim sürecine giriyoruz. Bu seçimlerde alacağımız oylar. Görev süremiz boyunca yaptığımız icraatların karşılığı olacak” ifadelerini kullandı.
“Yeni projeler
üretmeye devam
edeceğiz”
“Her şeyi Kaynarca için Kaynarcalılar için yapıyoruz” diyen Türker, “Bu göreve geldiğimizde sözünü vermiştik iş üretmeye geliyoruz. Bizi diğer belediyelerden ayıran en büyük özellik koltuk için değil halkımız için çalışmamız. Hep dediğim gibi laf değil iş üretmeye geliyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız projeler gelecekte yapacağımız projelerin teminatını vermiş oluyoruz. Bunlar daha başlangıç yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
“Vatandaşlarımızın desteklerini arkamızda hissediyoruz”
Kaynarca Belediyesi’nin sosyal medya hesabından müjdeyi verene Belediye Başkanı Serdar Türker; “Hayata geçen projelerle Kaynarca köy görünümünden çıkarak belde görünümüne sahip oldu. Kaynarca’nın çehresini değiştirerek önce Türkiye’ye sonra Dünyaya Kaynarcamızı tanıtacağız. Bunun için de daşma çalışacağız. Önümüzde seçim var ve vatandaşlarımızın desteklerini arkamızda hissediyoruz. Bu seçimlerde yine Kaynarca’ya en iyi hizmeti yapabilmek adına seçileceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. Geçen aylarda da 2 bin metrekarelik yol yapımı hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Türker bu süreçte emek veren herkese teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol