Kaynarca'da halı sahaya kamera sistemi

Kaynarca Belediyesi tarafından yaptırılan Kaynarca Halı Sahası’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla kamera sistemi kuruldu. 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kaynarca Halı Sahasını ve burada spor yapan gençleri ziyaret etti. Halı Saha ve soyunma odalarının güvenliği için kamera sistemi kurduklarını ve devreye alındığını belirten Başkan Türker, emek veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 
Türker burada yaptığı açıklamada; “Halı Sahamızın soyunma odaları bitti çok yakında açılışını yapacağız. Aynı zamanda kamera sitemi kuruldu. Hal sahamız kamera sistemi ile korunacak. Pırıl pırıl tesislerimizi kurduk. Halı saha, voleybol, basketbol sahalarımız hazır. Çok değerli spor adamımız o dönem Galatasaray, şu an Eyüpspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından yapılıyor soyunma odaları. Ona da teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, gençlerimizin zihinsel ve bedensel gelişimleri için bu tür tesisler çok önemli. Bizde halkımız için, Kaynarcamız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol