Kaynarca’da işler yolunda

Son günlerde yaptığı çalışmaları ve örnek belediyecilik anlayışı ile sürekli gündemde kalan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, gerçekleştirilen ziyaretler ve faaliyetlerinden bahsetti.
Kırklareli’nin belediyecilik konusunda en başarılı isimlerinden olan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker son günlerde gerçekleşen çalışmaları anlattı. Gündeme dair soruları cevaplayan ve son Projeleri hakkında bilgiler veren Türker, beldemizi nasıl bir adım ileriye taşıyabiliriz diye sürekli kafa yoruyoruz” dedi. 

Sokaklar yenileniyor
Beldenin tarihine giden yolu yenileyeceklerini belirten Türker; “Trakya da çalışan ve Tek olma özelliği ile çok değerli olan 250 yıllık tarihi Taş Değirmen, Tarihi Mağaralar, Aile parkı ve Şelaleye gidiş yolu olan sokağı yeniliyoruz. Mezarlık sokak olan sokak ismimi de Meclis toplantısında oy birliği ile Eski Milli Eğitim Bakanımız Değerli Bilim İnsanı Üsküpdereli hemşerimiz Sayın; "Prof. Dr. Necdet Tekin sokağı "" olarak değiştirdik. Eski Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof.Dr.Necdet Tekin Bey Ülkemize ve Bölgemize çok önemli hizmetler vermiştir. Planlamalar dahilinde tüm yollarımızı yapıyoruz. Büyük oranda yolumuzu bitirdik. Yakında diğer yollarımızın çalışmalarını da başlatacağız. Her zaman yanımızda olan değerli halkımıza teşekkür ederim. Ekibimizle birlikte iş üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Beldeye ziyaretler sürüyor
İş adamı Reşat Şahin Öztürk Kaynarca’yı ziyaret ederek destek sözü verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Serdar Türker; “2 yıl önce Kaynarca Halkına Çöp Kamyonu hediye eden ve çok önemli bir eksiği tamamlayan Değerli İş adamı Sayın Reşat Şahin Öztürk Bey, Çağdaş Halk Derneği Genel Başkanı olarak Kaynarcamızı ziyaret etti. Reşat Şahin Bey, eşi Çağdaş Ses Yayın Şirketi sahibi Sn Ece Sevim Öztürk hanım, önceki dönem İstanbul Milletvekili Adayı Sn Kazım Bilgen Bey olmak üzere çok değerli arkadaşlarımız ile birlikte Kaynarcada değerli Halkımızla buluştu. Kaynarca için yine farklı projelere destek sözü veren Reşat Şahin Öztürk Bey ve değerli misafirlerimize nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Halkımız için çalışmaya ve İş üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok çalışkan biri 22 Şubat 2017 Çarşamba 15:35:12

    Kaynarca belediye başkanı çok çalışkan biri. Hangi partiden olduğuna bakılmaksızın yaptıklarıyla takdir ve hayranlık topluyor. Hatta kendi partilisi diğer belediyeler bile yaptıklarına imrenerek bakıyorlar. Tebrikler Serdar başkan.