Kaynarca Butik Hotel Çok Yakında Açılıyor

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; beldede yapımına devam eden bongolov evlerinde sona gelindiğini kaydederek çok yakında hizmete açılacağını ifade etti. 

Kaynarca beldesinde 11 adet bungalov ev, yüzme havuzu, idari bina ve restoran bulunan tesisin inşaatı hızla devam ediyor.
Belediye Başkanı Serdar Türker olmaz dediklerini oldurmaya devam ettiklerini belirterek; “Kaynarca’da Butik Otel mi olur, bu mümkün değil dediler, tıpkı daha önce olmaz dedikleri diğer hizmetlerimiz gibi yine inanmadılar ancak Kaynarca’da olmaz dedikleri bir bir oluyor. Kaynarca’da Butik Otel olur dedik, inşaatı hızla ilerliyor. 11 adet bungalov ev, yüzme havuzu, idari bina, restoran yer alacak. Haziran ayında hizmete girecek” dedi.
“Projenin Kaynarca ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz”
Başkan Türker açıklamasına şöyle devam etti; “Kaynarca Butik Hotel çok yakında açılıyor. Marka Belde Kaynarca fark yaratan projelere devam ediyor. Bungolov evler, yüzme havuzu ve ana hizmet binası ile birlikte örnek olan projenin Kaynarca ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.”
(B. Gültekin Uçarkuş)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Olmasına olur elbet. Ama turizmde sürdürülebilirlik önemlidir. Başkan bey ona da eğilmeli. Bir iki yıl sonra atıl duruma düşmüş o kadar böylesi proje var ki. İş açmak yapmakla bitmesin.