Kaynarca Belediyesi’nden çocuklara uçurtma sürprizi

Koronavirüs önlemleri kapsamında kısıtlamalar nedeniyle sokağa çıkamayan 14 yaş altı çocuklar, normalleşme adımları çerçevesinde 13 Mayıs tarihinde tedbirli olarak dışarı çıkabilecek. Sokağa çıkan çocuklara Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker tarafından uçurtma sürprizi gerçekleşecek. Çocuklar açık havada rengarenk uçurtmalarla buluşacak. 

Kaynarca Belediye Başkanlığı 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında 14 yaş altı çocuklar yönelik uçurtma etkinliği düzenlenecek.
“Kaynarcalı çocuklarımız için rengarenk Uçurtmalarımız hazır”
Etkinlik hakkında konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Sevgili Çocuklar, sizler için yine çok güzel bir sürpriz hazırladık. Uzun süredir evlerinizden çıkamadınız, canınız sıkıldı, doğayı ve güneşi özlediniz, sizleri çok iyi anlıyoruz. Yeni alınan karara göre, 14 yaş altı çocuklarımız 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü 11.00&15.00 saatleri arasında gerekli tedbirleri alarak yürüyüş mesafesinde yanlarında aile fertleri ile birlikte dışarıya çıkabilecekler Kaynarcalı çocuklarımız için rengarenk Uçurtmalarımız hazır. 14 yaş altı çocuklarımızı aile büyükleri ile birlikte 13 Mayıs Çarşamba günü Saat 11.00’da Uçurtmalarını almak üzere Belediyemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol