Kayalı’dan 61 Delege İle ‘Bu İş Bitti’ Mesajı

18 Aralık Pazar günü merkez ve Kırcasalih Mahalleleri ile köylerde gerçekleştirilen Uzunköprü Ziraat Odası Delege seçimlerinin ardından halihazırda odanın başkan yardımcılığı görevini yürüten Özcan Kayalı, yeni dönemde başkanlık için resmen adaylığını açıkladı. Başkan adaylığını kamuoyu ile paylaşmak için kahvaltılı bir organizasyon gerçekleştirilen Kayalı’nın açıklamasına seçilen 73 delegeden 61’i katılım gösterdi. Seçimlerin ardından birçok noktada Kayalı’yı destekleyen isimler delege olarak seçilirken, adaylık toplantısına da 60’ı aşkın delegenin katılması kamuoyunda ‘bu iş bitmiş’ yorumlarına neden oldu. Şimdi gözler adeta gövde gösterisi yapan Kayalı’nın ardından adaylık için ismi geçen Oğuz Atasayarlar’a çevrildi. 

Uzunköprü Ziraat Odası üyelerinin 18 Aralık 2022 Pazar günü sandık başına giderek belirlediği 73 delegeden 30’unun oyların sayılmasının hemen ardından sosyal medya üzerinden Özcan Kayalı’nın başkanlığı yönünde verdiği desteğin aslında daha da fazla olduğu ortaya çıktı. 30 delegenin sosyal medya üzerinden desteğini açıklamasıyla birlikte, kamuoyunda Ziraat Odası Başkanı olarak kabul gören Kayalı’nın yapmış olduğu adaylık açıklaması adeta gövde gösterisine dönüştü.

KAYALI, “HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

22 Aralık Perşembe günü Köprü Restaurant’ta düzenlemiş olduğu adaylık açıklamasına 73 ziraat odası delegesinden 61’inin katılım sağlandığı gözlenen Başkan Adayı Özcan Kayalı’nın yanında Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç’ın da yer aldı. Kayalı’nın adaylık açıklamasında ilk sözü alarak Ziraat Odası delegelerine seslenen Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, “Bu koltuklar her zaman söylediğimiz gibi gelip geçicidir. Sizlerin destekleriyle 2 dönem Ziraat Odası Başkanlığını yaptım. Başta yeni hizmet binası olmak üzere birçok hizmeti ekip arkadaşlarımla hayata geçirdik. Bugün burada Özcan Kayalı arkadaşım başkanlığında yeni bir hizmet dönemi başlıyor. Hepinize onun adına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan adayı Özcan Kayalı’da bugün davetine gelerek kendisine destek veren tüm ziraat odası delegelerine teşekkür ederek, “Sizlerinde bildiği gibi geride bıraktığımız hafta delege seçimimizi gerçekleştirdik. Yeni Ziraat Odamız Meclisini oluşturacak arkadaşlarım adına 73 delegemiz seçildi. Kendilerini tebrik ediyorum. Ben bugün burada sizlerden aldığım destekle yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Yıldız Kılıç başkanıma da bu zamana kadar gösterdiği destek ve ilgiye teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda biliyoruz. Hizmetlerimizin artarak devam edeceğini söz veriyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol