Kavaklı’da işçiler için ek protokol

Kavaklı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı arasında Kavaklı Belediyesi’nde çalışan işçileri kapsayan ek 
protokol imzalandı. Protokol işçi ücretleri ve sosyal haklarda 
zammı öngörüyor.

Kavaklı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı işçi ücretleri ve sosyal haklara zammı öngören toplu iş sözleşmesine ek protokolü imzaladı. Ek protokol Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ile Hizmet-iş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aykut Aktemur arasında imzalandı. 
Hizmet-iş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aykut Aktemur gerçekleştirilen ek protokole ilişkin açıklamasında, “Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ile birlikte Belediyemizin hem kadrolu, hemde Personel Şirketine bağlı çalışan sendikamız üyesi işçilerimiz için ek protokol talebimiz üzerine ücretlerine ve sosyal haklarına zam yapılarak ek protokolümüzü imzaladık. Belediye Başkanımız bizleri kırmayıp işçinin ve bizim her zaman yanımızda olduğu için, iyileştirme yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. İmzalanan ek protokol Sendikamıza, Kavaklı Belediyemize ve tüm çalışan üyelerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol