Kavaklı’da Afrin şehitleri için Mevlit-i Şerif okutuldu

Kavaklı Belde Merkez Camii’nde Kavaklı Belediye Başkanlığı öncülüğünde Kavaklı halkıyla beraber lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif düzenlendi.
Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından , Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimiz için lokma hayrı yapılıp mevlidi şerif okutuldu.
Kavaklı Belde Merkez Cami Cuma namazı öncesinde Kavaklı Belediye Başkanlığı öncülüğünde ve Kavaklı Halkıyla Birlik Beraberlik içinde düzenlenen lokma hayrına ve mevlid-i şerife AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, AK Parti Kavaklı Belde Başkanı Özcan Özhan, AK Parti Kavaklı Belde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘’Şehitlerimiz bizim daima kalbimizde olacak’’
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; ‘’Afrin’de vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimiz için bugün anlamlı bir etkinlikte Kavaklı beldemizdeyiz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Zeytin Dalı Harekatı, sınır güvenliğimizi tehdit eden ve masum insanların canına kast eden teröristleri o bölgeden temizlemek adına başlatıldı. Başarıyla devam eden harekatta bu milletin değerli evlatlarını şehit veriyoruz. Onlar bizim daima kalbimizde olacak. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum’’ dedi.
‘’Kahraman Mehmetçiklerimize desteğimiz ve dualarımız sonsuz’’
Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir; "Ülkemizin sınırları içerisine sızan teröristleri bertaraf eden, o bölgede ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için mücadele eden Mehmetçiklerimizin yanındayız. Devletimizin başlattığı eylemi doğru buluyoruz ve destekliyoruz. Şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Afrin'deki kahraman askerlerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Dileğimiz orada mücadele eden Mehmetçiğimizin burnu kanamadan görevlerini tamamlayıp geri dönmeleridir
Zeytindalı Harekatı’nda şehadet şerbetini içen yiğitlerimizin ruhuna ve şu anda Afrin’de vazife başında olan kahraman Mehmetçiklerimize desteğimiz ve dualarımız sonsuz’’ dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol